E2h

Hoe de zone dieet te doen

Met de toename van het aantal gezondheidsproblemen met betrekking tot obesitas, zijn gewicht onder controle programma's steeds populairder. Misschien wel een van de meest populaire gewichtsverlies programma's vandaag de dag is het Zone Dieet, gepopulariseerd door het boek, The Zone geschreven door Dr Barry Sears en uitgebracht in 1995. Dr Sears is een pionier in de biotechnologie en voedingsonderzoek. Volgens Dr Sears het boek werd geschreven om cardiologen helpen bij het verkrijgen van kennis over hoe om voedsel te gebruiken als ware het een geneesmiddel voor hart-en vaatziekten en diabetes te behandelen. Echter, veel mensen zien het als een dieet boek. De twee genoemde ziekten zijn gebonden in de onderliggende hormonale verstoring die obesitas veroorzaakt.

De meeste mensen de voorkeur aan deze Zone Diet over een aantal gewichtsverlies pillen gewoon omdat het is voorzien van een maaltijd plan dat is meer haalbaar en betekent niet dat je elke maaltijd overslaan. Dit dieet raadt u aan de juiste hoeveelheid calorieën eten van koolhydraten, eiwit en vet in een vaste verhouding. De sleutel tot het Zone Dieet is de hormonale balans bereikt u tijdens het eten uw zorgvuldig bereide maaltijd. Deze maaltijd bestaat uit een nauwkeurig gebalanceerde verhouding van 40% koolhydraten, 30% vet en 30% eiwit. Simpel gezegd, krijg je eigenlijk een fatsoenlijke maaltijd te eten terwijl u op een dieet. Afgezien van dat, zijn snacks niet verboden terwijl u Zone dieet. Zolang je de juiste verhouding te krijgen, alle voedingsmiddelen zijn gewichtsverlies voedsel zodat u uw lichaam insuline controleren.

Hoe de zone dieet te doen. Geen voedsel is volledig verboden in de zone dieet.
Hoe de zone dieet te doen. Geen voedsel is volledig verboden in de zone dieet.

Hier is hoe te volgen de basisregels van het Zone Dieet:

  • Binnen een uur na het wakker worden, hebben een zone maaltijd of een snack.
  • Of je honger hebt of niet, eet met een interval van 4 tot 6 uur of 2 tot 2 ½ uur na een snack.
  • Evalueer uw honger-niveau voor elke maaltijd of snack. Als je geen honger hebt en je hebt een heldere geest, dit zijn tekenen dat u verblijft in de Zone.
  • Zorg ervoor dat u 8 8-oz glazen water drinken per dag.
  • Begin uw maaltijd of snack met een laag-vet-eiwit. Voeg vervolgens in een aantal goede koolhydraten met een lage glycemische index, zoals fruit en groenten, voeg dan in de goede vetten zoals olijfolie, noten, vis olie en avocado.
  • Voor mannen, moet de gebruikelijke maaltijd proteïne weegt ongeveer 4 gram, terwijl voor vrouwen, is het meestal 3 gram.

Geen voedsel is volledig verboden in de Zone dieet

Geen voedsel is volledig verboden in de Zone dieet, er is alleen de behoefte om te eten met mate. De Zone niet zeggen dat je minder calorieën te eten, net als in veel andere diëten. De essentie van het plan van het evenwicht op eiwitten, koolhydraten en vetten voor elke maaltijd. Dit betekent dat het eten van minder bij elke maaltijd, maar eten vaker gedurende de dag.

Net als in elk ander plan van het gewichtsverlies.
Net als in elk ander plan van het gewichtsverlies.

"The Zone is niet echt een dieet boek, maar een bewijs van de kracht van voedsel in het controleren van hormonale respons," zegt Dr Sears.

Net als in elk ander plan van het gewichtsverlies

Net als in elk ander plan van het gewichtsverlies, is er geen snelle oplossing voor uw gewichtsverlies problemen. Vermijd vallen in het jojo-dieet val, waarin je stoppen wanneer je naar je gewenste gewicht. Het is een verandering van levensstijl, uw maaltijd plan in combinatie met vetverbranding oefeningen.