E2h

Hoe de zone dieet te begrijpen

Er zijn tal van dieet plannen die vandaag beschikbaar zijn om te voldoen aan de groeiende tarieven van obesitas. Veel van de diëten worden beschouwd als oplichting, maar een van de diëten die veel gebruikers beweren aanzienlijk hebben verminderd hun gewicht is het Zone Dieet. Hier is wat je moet weten om het Zone Dieet begrijpen.

  1. Overzicht. Het Zone Dieet is gemaakt door een onderzoeker van het Massachusetts Institute of Technology, Barry Sears. Volgens Sears, kan een gezond lichaam en een fitte levensstijl te bereiken door middel van een dieet dat zal het lichaam leiden tot de zone, dat is waar het lichaam heeft de perfecte balans tussen insuline en eicosanoïden. Insuline kan worden gecompenseerd door in het juiste niveau van koolhydraten, suikers en eiwitten. Eicosanoïden, anderzijds, kunnen worden ingebracht in het lichaam door het eten zone voedingsmiddelen die rijk aan essentiële vetzuren, zoals die van visolie.
  2. Zone maaltijd. De Zone Diet duurt maaltijden met mate, maar zorgt ervoor dat het lichaam de nodige voedingsstoffen die het nodig heeft door middel van een zeer gestructureerde maaltijd menu krijgt. Het dieet maakt gebruik van twee snacks en vijf maaltijden voor elke dag. Elke maaltijd moet evenwichtig zijn met een matige hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en essentiële vetzuren oliën. Bij gebruik van de Zone dieet, wordt het individu geadviseerd om zo spoedig mogelijk te eten na het ontwaken, en van langdurig niet te eten die kan de persoon zelfs hongeriger te minimaliseren. Alle maaltijden en snacks zullen minder dan 500 calorieën.
  3. Voedingsmiddelen te vermijden. In het algemeen kunnen alle voedingsmiddelen worden toegestaan ​​in het Zone Dieet, zolang gegeten met mate en gedurende de juiste tijd. Echter, alcohol, koffie, overmatig zetmeelrijke voedingsmiddelen, en buitensporig suikerhoudende voedingsmiddelen worden vermeden. Er zijn gezonde alternatieven in plaats daarvan, zoals volkoren granen voor zetmeel, of honing als suikervervanger.
  4. Percentages. In elke maaltijd die je neemt, moet u zich bewust van het eiwit, vet en koolhydraten van uw maaltijd, evenals de calorieën die aanwezig zijn in elk voedsel item dat je verbruikt. Algemeen de verhouding voor elke maaltijd 30 procent vet, 30 procent eiwit, en 40 procent koolhydraten. Vanwege de strenge verhoudingen en calorieën tellen die nodig zijn om de Zone Diet, kan de voeding moeilijk te vatten in het begin.
  5. Fasering. In tegenstelling tot andere diëten, is er geen fasering voor het Zone Dieet. Dit betekent dat u niet nodig zal zijn om van de ene maaltijd structuur te verschuiven naar de volgende. Zolang u zich abonneren op het Zone Dieet, dient u te onderhouden de maaltijd structuur en de overeenkomstige verhoudingen van koolhydraten, eiwitten en vet. Uiteindelijk zal het lichaam natuurlijk passen aan de nieuwe eetpatroon en het saldo van insuline en eicosanoïden wordt bereikt.

Als het aantal succesverhalen is een indicatie

Hoe de zone dieet te begrijpen. Voedingsmiddelen te vermijden.
Hoe de zone dieet te begrijpen. Voedingsmiddelen te vermijden.

Als het aantal succesverhalen is een indicatie, wordt het Zone Dieet werkt al een aantal mensen. Met meer dan een decennium in het bestaan, kan het Zone Dieet is het dieet plan dat voor u zal werken. Er zijn ook Zone Perfect Gidsen om u te helpen recepten die werken in het Zone Dieet, en die u zal helpen om de perfecte zone bars, desserts en snacks te creëren om fit en gelukkig te blijven op hetzelfde moment.