E2h

Hoe de yoga aap vormen wel met een partner

Yoga is een geweldige manier om in vorm te houden

Yoga is een geweldige manier om in vorm te houden, maar je moet werken op steeds lenig dus verwacht te voelen pijnlijk op plaatsen waar je nooit wist dat ze bestonden. Als het gaat om yoga posities misschien wel een van de meest uitdagende is er wat genoemd wordt de Monkey pose. De eerste stap kan worden gedaan op uw eigen, maar de rest van de oefening vraagt ​​om een ​​partner. De yoga houding Monkey is zeer geschikt voor het vrijgeven van de spanning en knikken op de heupen en lagere regionen van de extremiteiten.

Hoe de yoga aap vormen wel met een partner. Kijk achter je door voorzichtig zwenken je nek.
Hoe de yoga aap vormen wel met een partner. Kijk achter je door voorzichtig zwenken je nek.

Hier is hoe het te doen de yoga pose Aap met een partner.

  • Breng jezelf tot een knielende positie. U kunt dit doen ondersteund door iets vast die u kunt gebruiken om uw gewicht te ondersteunen, terwijl het krijgen op je knieën.
  • Kijk achter je door voorzichtig zwenken je nek. U wordt gevraagd om dit te doen, zodat u kunt controleren of uw voeten plat gepositioneerd tijdens het knielen. Dit wordt met betrekking tot de natuurlijke zwaartekracht positie van je voeten terwijl je in deze pose.
  • Til je rechtervoet. Balans uw gewicht terwijl je dit doet en dan langzaam uw voet "wandelen" totdat u voelt dat de spanning genoeg dat je je rechter hiel brengen. Dit is wat een reflex genoemd.
  • Zoek je zwaartepunt als je te verplaatsen naar de volgende positie. Buig je vingers en plaats deze op de grond aan uw linker-en rechterzijde. Heel langzaam strek je linkerbeen totdat u in staat om een ​​volledige split te bereiken. Terwijl in deze positie, richt je tenen, en til jezelf met behulp van de kracht van uw wervelkolom om je punt van tolerantie.
  • Haal diep adem en til beide armen. Laat je armen te strekken boven je hoofd. Adem terwijl langzaam achterover leunen. Ten slotte, til je je hoofd omhoog totdat uw ogen zijn gefixeerd op het plafond.
  • Vraag uw yoga partner om u te helpen. Uw yoga partner moet naar u gericht en grensoverschrijdende uw heupen. Terwijl je uitademt in en uit, moet je yoga partner plaatst zijn handen net onder de gewrichten van uw schouders en langzaam toe te passen druk van je armen en polsen. Herhaal deze beweging totdat je voelt dat je rug langzaam ontspannen.
  • Blijf in deze houding voor zo lang als je kunt. Dan adem uit als je partner kunt u ook bent. Breng je armen naar je lichaam. Ga terug naar de rustpositie.
  • Herhaal deze stappen, maar deze keer naar voren breng je linkerknie. Daarbij u ervoor te zorgen dat de rechterkant van je lichaam kan dezelfde positie nemen als je deed in het begin van deze pose.
  • Vergeet niet te vragen om hulp als je het gevoel dat uw evenwicht verliest. Dit is de reden waarom in het begin je al gevraagd om te werken met een partner.


Dit gaat heel wat wennen nemen om zo het werk te behagen met een ervaren en gediplomeerd yoga-instructeur om te vermijden dat u in het proces. Het zou ook een grote hulp om een ​​yoga mat, jurk in de juiste yoga kleding, en mee het water, zodat u kundig bereid voor dit type van yoga stijl.