E2h

Hoe de voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade te krijgen

Je hebt misschien gehoord dat veel mensen zeggen dat chocolade veel voordelen voor de gezondheid heeft, en anderen zeggen dat het niet doet. Nou ja, het doet, vooral donkere chocolade. Net als de meeste vruchten en andere biologische voeding, is chocolade ook gemaakt van planten, die het rijk aan voedingsstoffen die bijdragen aan uw gezondheid. Maar voordat u begint met het kopen van de chocolade die u ziet in de supermarkt, hier zijn enkele van die voordelen voor de gezondheid die je kunt krijgen van donkere chocolade.

  1. Verlaagt de bloeddruk - Studies hebben aangetoond dat het hebben van donkere chocolade in uw dieet kan uw bloeddruk te verlagen. Toegegeven dat het slechts van een bepaald bedrag per dag. Samen met deze studies kwam het probleem van het wijzigen van het gedrag op de lange termijn doelen. Samen met het eten van donkere chocolade, moet je in staat zijn om het te integreren in uw levensstijl, en de balans van de calorie-inname per het advies van uw arts of uw gezondheidsdeskundige.
  2. Verlaagt cholesterol - Het is aangetoond dat donkere chocolade kan slechte cholesterol te verlagen tot op zekere hoogte, maar toch, moet u uw steentje bij te dragen in het verhogen van uw goede cholesterol en door het eten van gezonde voeding.
  3. Hersenstimulatie - Zoals u wellicht heel wat keren hebben gehoord, er wordt beweerd dat mensen zich gelukkig voelen na het eten van chocolade. Donkere chocolade stimuleert de productie van endorfine, serotonine en andere zenuwen en chemische stoffen in de hersenen geven een gevoel van euforie. Er zijn ook andere studies die zeggen dat een beetje chocolade eigenlijk de verwerking van informatie verbetert tijdens de studie of het leren van iets. In een ander perspectief, de geest is meer ontvankelijk voor informatie, indien de persoon zich in een positieve stemming. Dus toen benadrukt met het bestuderen, een adempauze te nemen en proberen om een ​​beetje van donkere chocolade.
  4. Het smaakt goed - Er zijn geneesmiddelen die andere mensen nemen om hun bloeddruk te verlagen of om cholesterol te verlagen in hun systeem. En vaker wel dan niet, medicijnen niet lekker. Daarentegen kan donkere chocolade enigszins bitter zijn, afhankelijk van hoe het werd gemaakt, maar over het algemeen, het smaakt veel beter dan een geneesmiddel inneemt je ooit kan vinden. Andere dan deze, kunt u genieten van chocolade in vele vormen, als toffee, truffels en snoepjes. Sommige studies zeggen dat de voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade vermindert als je het zo mengen met melk in die zin, donkere chocolade is het een betere gezondheid optie dan de andere soorten, zoals melk chocolade of witte chocolade.

Hoe de voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade te krijgen. Verlaagt de bloeddruk.
Hoe de voordelen voor de gezondheid van donkere chocolade te krijgen. Verlaagt de bloeddruk.

Raadpleeg uw diëtist eerst op hoe u pure chocolade opnemen in uw dagelijkse voeding voordat u dit probeert, zodat u weet wat de juiste hoeveelheid zonder het risico of het verlagen van de voordelen voor de gezondheid. U kunt ook dezelfde gezondheidsvoordelen van chocolade in sommige gastronomisch koken, in dranken en snacks. Controleer recept boeken voor recepten die cacao hebben in hun ingrediënten. U kunt ook gebruik maken van deze bij het bakken, zoals het maken van chocolade druppels uit cacaopoeder. Naast gezond blijven met een beetje donkere chocolade in uw dieet, kunt u ook creatief zijn om er een meer interessante en productieve ervaring. Blijf gezond!