E2h

Hoe de voordelen van rauw voedsel detox te begrijpen

Raw food detox is een dieet regime dat bestaat uit het eten van rauw onbewerkte voedingsmiddelen. Het merendeel van de voedingsmiddelen die zijn opgenomen in dit dieet zijn rauwe groenten en fruit. Als u van plan bent om te gaan op een raw food detox, kunt u nog steeds koken je, zo lang als de temperatuur van het voedsel niet meer dan 118 graden Fahrenheit. Volgens studies, voedsel dat wordt gekookt hoger is dan die temperatuur verliezen de enzymen die het mogelijk maken het lichaam om gemakkelijk voedsel te verteren.

Hoe de voordelen van rauw voedsel detox te begrijpen. Snellere stofwisseling.
Hoe de voordelen van rauw voedsel detox te begrijpen. Snellere stofwisseling.

Er zijn ook andere regels voor de raw food detox. Een van de regels is niet te combineren voedingsmiddelen die rijk zijn aan zetmeel, vlees en vers fruit in een maaltijd. Het aangaan van dubbele punt zuivering kan ook helpen uw raw food detox-programma. U kunt er ook voor kiezen om een ​​rauwe veganist te zijn. Het eten van rauw voedsel voor een periode van tijd zal elimineren alle toxines en schadelijke stoffen die in uw lichaam als gevolg van het voedsel dat je eet.

Hier zijn enkele van de voordelen van het gaan door een raw food detox:

  1. Snellere stofwisseling. Bij het ​​ondergaan van een raw food detox, zal uw snelheid van de stofwisseling te verhogen. Dit komt omdat rauw voedsel bevat enzymen die helpen het lichaam te verteren het voedsel sneller. Gekookt voedsel bevat geen grote hoeveelheid van deze enzymen, als de warmte van het koken vernietigt ze. Door het eten van rauw voedsel, zal je voedsel te verteren sneller en op te slaan een hoop energie.
  2. Verwijdert of vermindert ziekten. Verschillende rauw voedsel kunnen verlichten of te verwijderen, allergieën en problemen met de spijsvertering. Dit komt omdat rauw voedsel heeft veel voedingsstoffen die je helpen te genezen van deze kwalen. Het eten van rauw voedsel kan ook oplossen problemen met het gewicht en het voorkomen van obesitas.
  3. Minder verlangen. Als je gewend bent aan de raw food detox, zult u het gemakkelijker vinden om tevreden te zijn met het eten van eenvoudig voedsel en niet verlangen ingewikkelde en-klare gerechten. Het zal makkelijker voor u om uit te gaan naar restaurants en kiezen voor rauw voedsel in plaats van volledige maaltijden te eten. U kunt ook onderzoeken verschillende recepten of rauwe recepten om te koken thuis.
  4. Gewichtsverlies. Mensen die willen om gewicht te verliezen kan gaan door de rauwe voeding of beginnen met het eten levend voedsel. Het eten van rauw voedsel geeft je meer energie dan het eten van gekookte maaltijden. Dit is ook een goed programma van het gewichtsverlies, als je niet van plan om vet en olie te consumeren van de gekookt voedsel. Zodra u afslanken, het is ook gemakkelijk om uw ideale gewicht te behouden, als je stofwisseling neemt toe wanneer het eten van rauw voedsel. U kan uw gewicht verandert door middel van een blog of een notebook aan de positieve effecten van dit dieet te zien.
  5. Snoep en zuivel. De meeste diëten vereisen dat je chocolade te elimineren. Met de raw food detox, kunt u nog steeds eten snoep, zolang het een biologisch chocolade of rauwe chocolade. U kunt ook consumeren rauwe boter en room, rauwe ijs en rauwe kaas.

Dit zijn de voordelen van de uitoefening van een raw food detox

Dit zijn de voordelen van de uitoefening van een raw food detox. Om je lichaam niet te krijgen geschokt toen in te gaan op rauw voedsel detox, kun je langzaam te doen door het vervangen van de maaltijden een voor een. Dit zal uw lichaam een ​​kans te geven zich aan te passen aan de verandering in uw dieet, en dit zal uw overstap helpen van het eten van gekookt voedsel om rauw voedsel te vergemakkelijken.