E2h

Hoe de symptomen van psoriasis

De huid duurt ongeveer een maand of meer nodig om te rijpen

De huid duurt ongeveer een maand of meer nodig om te rijpen. Maar mensen met psoriasis ervaren huid volwassenheid in zo snel als drie dagen. Dit zou goed nieuws voor mensen die lijden constant wonden zijn. Dit is echter niet het geval omdat psoriasis huid veroorzaken looptijd te snel die dode huidcellen ophopen op de huid. Deze verschijnen als verhoogd, zilverachtig, en ontstoken plekken op de huid. Hoewel psoriasis is niet besmettelijk, de schijn van de patches maakt het lijkt alsof een icky huidziekte.

De oorzaak van psoriasis is onbekend

Hoe de symptomen van psoriasis. Steroid zalven en crèmes.
Hoe de symptomen van psoriasis. Steroid zalven en crèmes.

De oorzaak van psoriasis is onbekend, waardoor het moeilijker te behandelen. Maar studies tonen een nauwe relatie van het aan patiënten genetica. Dus behandeling is in feite niet bestaat. Maar er zijn manieren om de symptomen van psoriasis zoals hieronder te beheren:

  • Moisturizers. Het toepassen van een goede vochtinbrengende crème zal verzachten de schalen en verminderen het ongemak gevoeld door de patiënt. Elke moisturizer zal zolang deze verenigbaar zal zijn voor uw huid doen. Maar om veilig te zijn, beter stok met moisturizers gemaakt voor de gevoelige huid. Hypo-allergeen en geurige-free merken het beste is. Zelfgemaakte moisturizers effectief zijn voor sommige patiënten, ook.
  • Steroid zalven en crèmes. Deze zijn ook actuele oplossingen voor psoriasis symptomen, vooral voor de ontsteking. U vindt steroïde zalven en crèmes in verschillende krachtige niveau. Gebruik milde alternatieven voor milde gevallen van psoriasis. Het is een goed idee om ook te beginnen met een lichte crèmes en zalven voordat u probeert krachtiger oplossingen.
  • Tazarotene. Ook dit is een actueel oplossing die specifiek is gericht op de plaques veroorzaakt door psoriasis. Gebruik deze alleen voor milde tot matige gevallen, omdat ernstige gevallen zal niet veel werken met deze.
  • Koolteer preparaten. Anthralin en andere vormen van koolteer voorbereidingen zijn ook actuele oplossingen voor de psoriasis. Zij zullen vertragen de groei van de huidcellen en op zijn beurt zal de vorming van vlekken op de huid te verminderen.
  • Vitamine D3 en andere bad-oplossingen. Calcipotriol, havermout zeep, en minerale zouten kunnen verzachten de huid en helpen bij de genezing van wonden en andere onvolkomenheden tengevolge van de psoriasis.
  • Fototherapie. Artsen raden deze therapie voor matige tot ernstige psoriasis gevallen. Psoriasis symptomen kunnen worden behandeld met verschillende lampen als UV licht B, Psoralen, ultraviolet licht A en Excimer laser. Deze zijn meestal beschikbaar in de kliniek van de arts of ziekenhuizen. Het licht helpt bij het genezen van de psoriasis laesies door middel van fotosynthese. De laser medicatie, daarentegen, wordt gebruikt om direct te behandelen kleine psoriasis.
  • Biologische geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen zijn gemaakt van levende materialen zoals micro-organisme, dier, plant of mens. Het goede ding over deze medicijnen is dat ze alleen de probleemgebieden en niet het hele lichaam als wat andere drugs doen richten. Voor psoriasis, deze medicijnen selecteert u alleen de chemische stoffen die er de oorzaak van de psoriasis symptomen. Een van de meest effectieve biologische geneesmiddelen voor de genezing van psoriasis symptomen zijn etanercept en infliximab. Zij blokkeren de tumornecrosefactor activiteiten die waardoor de psoriasis symptomen. Hoewel effectief, biologische middelen zijn duur en vereisen meerdere injecties.


Het houden van de huid gehydrateerd door het gebruik van vochtinbrengende zeep of het toepassen van crèmes zal ook zeer nuttig zijn. Trouwens, moet je zeep gebruiken voor zelfzorg. Waarom geen gebruik maken iets dat zou kunnen helpen de huid te gehydrateerd te allen tijde? Zie ook een dermatoloog onmiddellijk in het bijzonder voor ernstige psoriasis. De meeste van de bovenstaande tips zijn alleen voor de milde tot matige gevallen. Ernstige gevallen moeten krachtiger oplossingen die kunnen worden duurder en ingewikkelder. Alleen een specialist kan u helpen bepalen wat de beste oplossing op uw psoriasis.