E2h

Hoe de symptomen van morfineonthouding behandelen

Morfine is geclassificeerd als een van de legaal verkregen

Morfine is geclassificeerd als een van de legaal verkregen, maar in hoge mate gereguleerd opiaat verdovende middelen in lokale drug handhavingsinstanties. Morfine is een zeer krachtig geneesmiddel ontworpen voor matige tot ernstige pijn management zoals voor mensen met een maligne neoplasma. Ondanks de werkzaamheid kan het verslavend. Dit hoog potentieel voor verslaving en de ernstige ontwenningsverschijnselen bij de beëindiging van het gebruik ervan maken het een hoge prioriteit gereglementeerde drug door overheidsinstellingen, apothekers en artsen in het algemeen.

De ontwenningsverschijnselen van morfine kan een zeer verschrikkelijke en waarschijnlijk gevaarlijke ervaring voor de pijn geteisterde patiënt of de aangesloten verslaafd te zijn. Deze symptomen kunnen verschijnen 12 uur na de laatste dosis en waarschijnlijk in intensiteit te verhogen voor een week of meer. Vroege symptomen zijn overmatige transpiratie, loopneus, verwijde pupillen, spierpijn, gemelijkheid en slapeloosheid. Naarmate de terugtrekking blijft, harde symptomen zoals gastro-intestinale klachten, kippenvel op de huid en intense hang naar morfine verschijnen.

Sommige medicijnen zijn gebruikt bij de behandeling van morfine-doordrenkte individuen om terugtrekking voort te zetten. Ze zijn ontworpen om de symptomen te verlichten, maar niet noodzakelijk het verlangen naar morfine. Belangrijke drugs in terugtrekking therapie zijn onder andere:

Hoe de symptomen van morfineonthouding behandelen. Morfine is geclassificeerd als een van de legaal verkregen.
Hoe de symptomen van morfineonthouding behandelen. Morfine is geclassificeerd als een van de legaal verkregen.

  1. Buprenorfine - Een gedeeltelijke opiaat agonist, behandelt direct verslaving door het blokkeren van de hersenen opiaat-receptoren, maar houden ze gestimuleerd zoals morfine doet. Uiteindelijk wordt verslaving aan morfine opgelucht en dit medicijn afgebouwd.
  2. Clonidine - Dit is een antihypertensief geneesmiddel dat kan afnemen niveaus van adrenaline in het bloed. In feite is dit verlaagt angst. Het werkt ook met de hersenen receptoren voor pijn te ervaren pijn beter te verwerken.
  3. Methadon - Een volledige opiaat agonist die werkt als Buprenorfine. Echter, dit biedt meer nadeel dan Buprenorfine.

Andere geneesmiddelen die kunnen worden opgenomen in de medicatie zijn:

  1. Diphenhydramine - Een antihistaminicum dat fungeert als een veilig alternatief in de strijd tegen slapeloosheid.
  2. Ibuprofen - Dit is een niet-narcotische pijnstiller die veilig kunnen worden genomen tijdens het terugtrekken.
  3. Loperamide - Dit is een anti-diarree medicatie spaarzaam gebruikt, vooral tijdens de eerste weken van de terugtrekking.
  4. Tyrosine - Een aminozuur dat fungeert als natuurlijke energie boosters voor het lichaam.
  5. Vitamine B6 - Belangrijke co-factor voor het geluk-inducerende serotonine, een neurotransmitter.

Hoewel de ontwenningsverschijnselen van morfine niet zal leiden tot de dood

Hoewel de ontwenningsverschijnselen van morfine niet zal leiden tot de dood, het is een vreselijke ervaring dat een patiënt niet hoeft te ondergaan. Het zou nuttig zijn om in gedachten te houden dat elk morfine verslaafde verschillende motieven voor de intrekking en dat de dosering en de behandelingsduur varieert heeft. Raadpleging van een zorgverlener is een must, want zij zullen adviseren welke medicatie bovenstaande kan helpen bij het beheren van de irritante symptomen. Gezondheidsproblemen kan verder personaliseren van de medicatie aan de patiënt behoefte voldoet. Medicijnen moeten worden genomen precies zoals voorgeschreven.

Het is ook raadzaam voor de persoon die terugtrekking naar ondersteuning van groepen zoals Narcotics Anonymous aan te sluiten. De steungroep zal de patiënt middelen, bevestiging, acceptatie en herstel van activiteiten om hun gedachten af ​​te houden het gebruik van morfine. Fysieke activiteiten, zoals lichaamsbeweging moeten worden aangemoedigd om natuurlijke endorfines om stemmingen te verhogen. Deelname aan mentaal stimulerende activiteiten die de patiënt gebruikt om voorafgaand aan de verslaving te genieten kan worden ingevoerd om het herstel te bespoedigen.