E2h

Hoe de suiker verslaving te breken in vijf eenvoudige stappen

Suiker verslaving is een van de moeilijkste dingen om te veranderen over het eten van een persoon gewoonten. Dit komt omdat zoete traktaties zijn gewoon heerlijk! Het eten van zoete dingen geeft je een instant pick me up en zoete lekkernijen worden vaak geassocieerd met gevoelens van liefde en comfort. Te veel suiker in het systeem schadelijk voor de gezondheid, zoals verhoogde suikerspiegel in het bloed zijn geassocieerd met diabetes, obesitas, migraine en vele andere aandoeningen.

Als u nodig hebt om een ​​suiker verslaving te doorbreken, kunt u dit doen in vijf eenvoudige stappen.

Hoe de suiker verslaving te breken in vijf eenvoudige stappen. Maak de beslissing om te stoppen.
Hoe de suiker verslaving te breken in vijf eenvoudige stappen. Maak de beslissing om te stoppen.

  • Maak de beslissing om te stoppen. Het veranderen van de manier waarop je eet is moeilijk om te doen, vooral omdat eetgewoonten worden gevormd over een periode van tijd. Het eerste wat je hoeft te doen is het maken van de beslissing om de manier waarop je eet te veranderen. Als u weet dat het hebben van te veel suiker in uw systeem is slecht voor je, dan moet je iets aan doen. Het kan helpen om te komen tot deze beslissing als je jezelf te informeren over de gevaren van suiker en alle geraffineerde vormen in het menselijk lichaam. Als je eenmaal leest de literatuur, zal je nooit kijken naar geraffineerde suikers op dezelfde manier weer.
  • Wees bewust van je lichaam signalen. Merk op hoe je lichaam reageert op suiker in je bloed. Als je zo gewend aan vulling je gezicht van gebak, snoep, snoep en chocolade, kan het moeilijk zijn om te vertellen wanneer je eigenlijk vol zijn of als je te veel. Probeer een fluitje van een cent of iets zoets te hebben en uw beschikking merken na. Heb je het gevoel hoog gespannen of prikkelbaar? Moet je beginnen met een lichte hoofdpijn te krijgen? Merkt u als u een jeukende keel of neus begint te raken verstopt de volgende ochtend? Heeft uw huid uit te breken in puistjes? Suiker manifesteert in het lichaam, het is jouw taak om het op te merken. Zodra u het rechtstreekse verband tussen inname van suiker en hoe je lichaam eruit ziet en voelt, zult u in staat zijn om beter beheer van uw verbruik.
  • Wees bewust van suiker in je eten. Verwijder alle geraffineerde suikers in uw huis. Lees de etiketten en als je suiker, high fructose corn syrup, of andere varianten van suiker in de eerste drie ingrediënten van een label, geef het op. Karamel, chocolade, honing, suiker kristallen, sucralose, fructose, glucosestroop zijn alle soorten suiker of bevatten grote hoeveelheden suiker. Als u de manier waarop u denkt over suiker als gif in het lichaam, is het nog steeds de moeite waard om zelfs kleine hoeveelheden in uw systeem hebben?
  • Maak vervangingen. Vervang geraffineerde suikers met meer natuurlijke bronnen. Blue agave is een uitstekende suikervervanger met een lage glycemische index. Een andere suikervervanger u kunt gebruiken is honing. Er zijn andere chemisch vervaardigd suikervervangers, maar houd in gedachten dat zijn nog steeds geraffineerde suikers dus stok met natuurlijke bronnen van suiker. Als je verlangen naar een chocolade snack, in plaats daarvan hebben een stuk van zoete vruchten.
  • Heeft een lichaam detox. Als je echt wilt om het verschil van de invoering van suiker in je systeem te voelen, doe een lichaam te reinigen voor drie dagen tot een week. Waarna, eet iets met geraffineerde suikers in. Je lichaam zal direct reageren op de suiker. Deze oefening zal niet alleen u helpen opnieuw leren om gevoeliger te zijn voor signalen van uw lichaam, maar het zal je ook helpen breken uw verslaving als je een schone lei.


U kunt ontsnappen uit suiker verslaving

U kunt ontsnappen uit suiker verslaving! Blijf weg van de verleiding en zich richten op het eten van de hele voedsel en voorwerpen in zijn natuurlijke onbewerkte staat (zoals verse groenten en fruit). Na verloop van tijd zul je opnieuw jezelf trainen om eten beter en minder snoep.