E2h

Hoe de secundaire principes in Anusara Yoga gebruiken

Anusara yoga is een vorm van hatha yoga gevestigd in Tantra

Anusara yoga is een vorm van hatha yoga gevestigd in Tantra, dat is gericht op het afstemmen van de lichaam, geest en ziel met het universum. Daarbij is de vakman in staat om een staat van evenwicht en welzijn bereiken. Dit type yoga is niet zozeer gericht op het perfectioneren van elke houding zoals het bedoeld is om de beoefenaar stroom te helpen met genade.

Hoe de secundaire principes in anusara yoga gebruiken. Zoek een instructeur.
Hoe de secundaire principes in anusara yoga gebruiken. Zoek een instructeur.

Net als andere vormen van yoga, Anusara yoga werkt met bepaalde principes. Dit artikel zal bespreken hoe de secundaire principes in Anusara yoga te gebruiken.

  • Zoek een instructeur. Wilt weten hoe u Anusara yoga, moet je een gecertificeerde instructeur die u kan begeleiden bij de basis van de praktijk. Het beste is om dit type van yoga te leren in een klas of een onderdompeling klasse, zodat u kunt een handvat echt te krijgen op niet alleen de universele principes van deze, maar de hoogte van alle andere nuances van de praktijk.
  • Leer de vijf principes. Er zijn vijf basisprincipes in Anusara yoga. Deze zijn het openen van de genade, spierkracht, innerlijke spiraal, buitenste spiraal en organische energie. Houd rekening met de secundaire en universele principes zijn allemaal met elkaar verbonden.
  • Leer de secundaire principes. De secundaire principes in Anusara yoga genoemd lussen en spiralen. Loops en spiralen worden gedaan om te helpen de beoefenaar perfectioneren elke houding. Daarbij wordt een betere afstemming bereikt, wat resulteert in meer energie, een groter gevoel van verbondenheid met het universum en een algemeen gevoel van vreugde en vrede. In plaats van te proberen te hard, leer je met de secundaire principes die je moet een stap terug te nemen en laat dingen te meer natuurlijk uit zijn binnenste vloeien.
  • Adem goed. Bij het doen van een pose en het gebruik van de lussen en spiralen te perfectioneren uw vormen, moet u het coördineren met de juiste ademhalingstechnieken. Laat de instructeur u begeleiden als je gaat over de praktijk. Als je ademt goed, zult u in staat om open up your kanalen beter.
  • Heb een brandpunt. De secundaire principe impliceert het hebben van een centraal punt tijdens de oefening. Voordat u poseren of ga naar de volgende beweging, moet u zich bewust zijn van wat is de focus van de pose. Wanneer u het brandpunt kent, zul je in staat zijn om in spierkracht te trekken naar het gebied. Tegelijkertijd, zal energie afkomstig van het brandpunt. Het bekken, het hart en de tong zijn de drie gebieden om uit te kiezen om naar een centraal punt.
  • Doe het innerlijke lichaam helder. Omdat de liefde en energie van binnenuit komen, hoef je alleen maar te concentreren op het brengen dat naar buiten, zodat het straalt uit je persoon.
  • Lange Ken de zijkant lichaam. Dit helpt lijn de ribben met de schouders. Als je daarop afstemt, zal je adem stromen veel gemakkelijker en natuurlijker.

Anusara yoga is niet alleen een praktijk of oefening op de matten

Anusara yoga is niet alleen een praktijk of oefening op de matten. Het is een manier van leven, zodat je dingen te benaderen met een zachtere, rustiger nog meer energie weg. Zodra u een diepere verbinding met het universum, zul je meer bewust van je handelingen en gedachten.