E2h

Hoe de progressie van Alzheimer vertragen

De ziekte van Alzheimer is een aandoening die leidt tot verwarring

De ziekte van Alzheimer is een aandoening die leidt tot verwarring, stemmingswisselingen, geheugenverlies, en uiteindelijk de dood. Meestal te vinden bij personen van 65 jaar en ouder, een vroeg begin van de ziekte van Alzheimer is mogelijk op veel jongere leeftijd. Het is een degeneratieve ziekte, geleidelijk af te sluiten lichaamsfuncties tot het lichaam gewoon afloopt.

Hoewel er geen bekende behandelingen voor de ziekte van Alzheimer, hebben veel nieuwe manieren ontdekt om te vertragen van de ziekte progressie, te verbeteren en te verlengen van de levens van hen die lijden. Hier zijn een paar tips over hoe je de ziekte van Alzheimer te behandelen:

 • Neem anti-oxidanten. Antioxidanten, zoals vitamine E, hulpmiddel bij de behandeling van de ziekte van Alzheimer. Hoewel er geen concrete wetenschappelijke bevindingen hebben uitgelegd waarom antioxidanten werken, de speculatie is dat deze voedingsstoffen af ​​te wenden zenuwcel schade door het voorkomen van het oxidatie. U vindt anti-oxidant supplementen bij uw plaatselijke drogist, of door deze in uw dieet. Groene thee en vruchten zoals bosbessen zijn rijke bronnen van antioxidanten.

Hoe de progressie van alzheimer vertragen. Probeer cholinesteraseremmers.
Hoe de progressie van alzheimer vertragen. Probeer cholinesteraseremmers.

 • Probeer cholinesteraseremmers. Deze FDA goedgekeurde geneesmiddelen voorkomt de degeneratie van de neurotransmitter acetylcholine genaamd, die optreedt als de ziekte van Alzheimer zich ontwikkelt. Dit betekent dat de patiënt de dag-tot-dag geheugen kan verbeteren functioneel mate, hoewel de kans omkering langetermijngeheugen verlies laag.

 • Overweeg gingko biloba. Het extract van de gingko boom staat bekend als een groot aantal voordelen voor de gezondheid, waarvan er een is het vertragen van de progressie van de ziekte van Alzheimer hebben. U vindt gingko biloba in de meeste reformwinkels, in vele eenvoudig te zijn in de vorm.

 • Anti-angst en antipsychotica kan helpen. Een van de moeilijkheden van het omgaan met de ziekte van Alzheimer patiënten is onvoorspelbaar gedrag. De patiënt prikkelbaarheid en frequente stemmingswisselingen kan de dingen erg moeilijk voor je. Als je alles hebt geprobeerd en absoluut moet toevlucht nemen tot medicatie om de patiënt het gedrag, voorgeschreven anti-angst en anti-psychotische medicijnen te verbeteren kan de truc doen bij het oplossen van uw patiënt naar beneden.

  De ziekte van alzheimer is een aandoening die leidt tot verwarring. Overweeg gingko biloba.
  De ziekte van alzheimer is een aandoening die leidt tot verwarring. Overweeg gingko biloba.

  Bij het kiezen van hun toevlucht nemen tot medicatie, maar houd in gedachten dat het wordt aanbevolen om zich aan lage doses bij de start. Je wilt niet om geen overdreven schade als gevolg van drugsmisbruik veroorzaken. Begin de behandeling met zeer kleine hoeveelheden, en vervolgens zorgvuldig de dosering verhogen als dat nodig is.

 • Blijf op de hoogte. Vooruitgang in de behandeling van de ziekte van Alzheimer worden regelmatig gemaakt, dus houd een oor voor elke doorbraken. Medische technologie is enorm verbeteren, en onderzoekers is continu intensief bezig in een poging om ofwel vertragen de ziekte van Alzheimer of helemaal voorkomen. Tot op heden zijn veel wegen worden verkend, waaronder anti-inflammatoire medicatie om ontsteking van de hersenen dat optreedt bij de ziekte van Alzheimer te voorkomen, en het gebruik van muziek en aromatherapie.

Raadpleeg uw arts of bevoegde zorgverlener voor meer informatie over de ontwikkelingen in de behandeling van de ziekte van Alzheimer. Deze personen hebben toegang tot de meest up-to-date onderzoek, en zal blij zijn om u te helpen op welke manier ze kunnen.

Voordat u begint met een behandeling

Voordat u begint met een behandeling, eerst om hun mening. Zij zullen beter in staat om te beoordelen of al dan niet een bepaalde methode zal uw patiënt helpen. Het laatste wat je wilt is om te proberen een behandeling met een mogelijk negatieve bijwerkingen.