E2h

Hoe de pilates engel armen bewegen doen

Ook wel de veegarmen

Ook wel de veegarmen, Pilates engel armen bewegen is een warming-up oefening die je gevoel van bewustzijn en de kern stabiliseren verhoogt, bevordert een goede houding, en verbetert uw begrip van arm-schouder relatie. Deze beweging is zeer eenvoudig te doen. In feite, als je dit hebt gedaan sneeuw engel, je zeker weet hoe u deze stap uit te voeren.

Hoe de pilates engel armen bewegen doen. Begin met de uitgangspositie.
Hoe de pilates engel armen bewegen doen. Begin met de uitgangspositie.

  • Begin met de uitgangspositie. Lig op de vloer. Zorg ervoor dat u in neutraal rug, wat betekent dat de drie wervelkolom krommen (nek, midden en lager) goed zijn uitgelijnd. Ontspan uw rug en schouders. Buig je knieën. De hakken moet in parallelle positie met je heupen. De handen moeten rusten aan beide zijden.
  • Haal diep adem. Start om door je neus en adem uit Adem door je mond. Nogmaals, ontspannen. Uw buikspieren moeten worden aangetrokken om de ribbenkast te houden in de juiste positie wanneer u uw armen.
  • Veeg je armen. Adem diep in. Dan zwaai beide armen omhoog, net als wat je gebruikt om te doen bij het maken van een sneeuw engel. De schouders blijven ontspannen. Druk niet op de schouders wanneer u uw armen. En nogmaals, vergeet niet om de buikspieren zodat de ribbenkast blijft vallen op zijn plaats als je zwaai je je armen omhoog te activeren.
  • Beweeg je armen naar beneden. Terwijl je uitademt, je onderrug laten vallen in de richting van de vloer, het maken van een lichte curve. Zorg ervoor dat echter niet op tegen de vloer. Dan, beginnen je armen zwaai terug naar de zijkanten weer. Voel de energie in je lichaam. Je moet diep te ademen.
  • Herhaal de up-and-down armbewegingen. Verder met de engel armen bewegen door het vegen van je armen omhoog als je inademt en vegen ze terug op zijn plaats als je uitademt. Concentreer je op je ademhaling en de uitlijning van de rug en ribbenkast. De armen moeten worden gebruikt, zonder het indrukken van de schouders. Doe dit langzaam.
  • Daag jezelf uit. Wil je uitdaging toe te voegen aan deze beweging, het strekken je benen te proberen. Dit maakt het moeilijker om de ribbenkast en schouders op zijn plaats. U kunt dit ook doen terwijl je je voorstelt zelf liggend op zand. De uitdaging hier is om de weerstand te verhogen bij het verplaatsen van de armen terwijl u de rug uitgelijnd.
  • Voltooi de pilates engel armen bewegen. Deze beweging kan worden voltooid in vijf minuten. U kunt gebruik maken van een Pilates oefening mat voelt u zich meer comfortabel terwijl het doen van de beweging.


De Pilates engel armen bewegen is een beginner beweging

De Pilates engel armen bewegen is een beginner beweging. Het zet geen spanning op het lichaam en kan met relatief gemak. Zelfs als je het niet doet Pilates, kan dit een goede dagelijkse warming-up oefening. Je weet maar nooit, de Pilates engel armen bewegen kan uw passie ontbranden voor Pilates. Ervan uitgaande dat het de eerste keer is om Pilates te doen, kunt u overwegen het doen van andere beginners Pilates oefeningen samen met de engel armen bewegen. U kunt proberen het bekken slot, borst lift, oprollen, open been balans, en een been cirkel. Zorg ervoor dat u deze te doen onder begeleiding van een gecertificeerde Pilates instructeur.