E2h

Hoe de overgang een parkiet op een gezonde voeding

Het zetten van uw vogel op een gezonde voeding hebben

Het zetten van uw vogel op een gezonde voeding hebben, is een uitdaging voor veel mensen. Een gezonde voeding betekent dat de vogel zal hebben pellets, zaad, fruit en groenten als voedsel. Sommige geven een all-seed dieet hun dieren, maar dit is niet wenselijk omdat het kan verminderen van een vogel levensduur. Parkieten zijn geen uitzondering. Sommige vogels kunnen gemakkelijk worden overgestapt op een gezonder dieet, terwijl anderen wellicht meer problematisch. Hier is hoe je kunt overgang een parkiet op een gezonde voeding.

Hoe de overgang een parkiet op een gezonde voeding. Onderzoek over wat parkieten eten.
Hoe de overgang een parkiet op een gezonde voeding. Onderzoek over wat parkieten eten.

  • Onderzoek over wat parkieten eten. Bij aankoop van een vogel in een winkel of een fokker, aarzel dan niet om te vragen wat voedsel dat ze geven aan de parkiet. Als de parkiet is een redding, dingen zijn ingewikkelder, omdat je moet proberen en zien verschillende soorten voedsel voor u te identificeren wat eten je parkiet eet.
  • Probeer vervangen pellet als zaad. Je doet dit om te zien of uw parkiet zal eten van de pellets. Sommigen zullen proberen en eten ongeveer alles wat je in de voerbak. Sommigen zullen proberen te weerstaan ​​aan het begin, maar uiteindelijk zal eten als gevolg van honger. Sommige parkieten, anderzijds, weigeren en niet eten pellets helemaal. Ze kunnen zelfs gooien de pellets uit hun kooi. Als uw parkiet is van dit type, heb je meer taken te doen.
  • Overgang het voedsel van zaad tot pellet. Voor een week, nog steeds het voeden van uw parkiet rechte zaad. Daarna kan het gaan mengen en het toevoegen van een kleine hoeveelheid pellets. Na een week of twee, kunt u verhoging van de pellets "bedrag. Als uw parkiet reageert negatief, bezuinigen en vertragen het voedsel overgang. Vergeet niet dat elke vogel is anders, dus wees geduldig en toe te passen gezond verstand. Wees agressief wanneer dat nodig is, maar houd kennisgeving, indien de vogel is niet voldoende eet. Een verlies van 5 gram in gewicht is slecht voor een vogel, zoals een parkiet.
  • Introduceer fruit en groenten. Zodra uw parkiet in staat is om pellets te eten zonder enige moeite en problemen, kunt u beginnen met verse groenten en fruit te voeren om uw parkiet. Afgezien van deze, brood en pasta is acceptabel ook. Doe dit in een apart schaaltje. Wees volhardend bij het aanbieden van nieuwe voedingsmiddelen aan uw parkiet. Het kan weken duren voor uw parkiet om het fruit of groente die u aanbiedt te aanvaarden. U kunt dit doen een aantal strategieën, zoals opknoping de bladgroenten in kooi van uw vogel. Leer wat je parkiet voorkeuren en antipathieën tijdens deze overgang. Parkieten hebben hun adviezen over het voedsel dat ze willen net als mensen.
  • Niet de zaden volledig te verwijderen uit het dieet van de vogel. U mag gebruik maken van zaad als een traktatie voor uw parkiet. U kan geven gierst sprays en als een vorm van behandeling en bij het trainen van uw vogel. Zodra uw parkiet volledig is overgestapt op pellets, introduceren zaden als een vorm van snack of te behandelen.


Vergeet niet om de patiënt zijn om uw parkiet vooral in de vroege stadia. Parkieten is bekend dat ze gooien het voedsel dat ze niet graag dus houd je hoofd koel tijdens het proces. In een mum van tijd, zal je geduld en hard werken loont.