E2h

Hoe de lichaamsbalans technieken en oefeningen te doen

Het verzorgen van ons lichaam omvat verschillende stappen

Het verzorgen van ons lichaam omvat verschillende stappen. Onze fysiologische behoeften zijn voedsel, onderdak en kleding. Deze zijn belangrijk voor onze overleving te verzekeren. Secundaire behoeften onder meer familie, middelen en gezondheid. Onze gezondheid hangt af van verschillende factoren. Het betreft voornamelijk de manier waarop we zorg dragen voor ons lichaam. Een manier om zorg te dragen voor je lichaam is door middel van lichaamsbeweging.

Lichaamsbeweging houdt elke activiteit die ons lichaam de kracht vergroot. Het helpt ook een stimulans van ons lichaam weerstand tegen ziekten. Oefening kan ook ons ​​lichaam flexibel en wendbaar. Als behendig zorgt voor ons lichaam uithoudingsvermogen, coördinatie en evenwicht.

Hoe de lichaamsbalans technieken en oefeningen te doen. Yoga is een klassieke vorm van het lichaam evenwicht te oefenen.
Hoe de lichaamsbalans technieken en oefeningen te doen. Yoga is een klassieke vorm van het lichaam evenwicht te oefenen.

Body Balance is een low-impact uit te oefenen techniek. Het integreert langzaam bewegende routines met ademhaling praktijken te verhogen spierkracht en flexibiliteit. Body balancing is gunstig in een heleboel manieren. Het is ook een populaire oefening voor sportliefhebbers, zoals gymnasten en golfers.

Hier zijn enkele voorbeelden van het lichaam balans technieken en oefeningen.

  • Ball oefeningen zijn een van de fundamentele lichaam evenwicht technieken. Een eenvoudige te bereiken, draaien en leunend met een bal in de hand kan een grote houding oefening.
  • Ademhalingsoefeningen zijn een andere effectieve manier om het lichaam evenwicht te bevorderen. Ze verbeteren het lichaam bloedsomloop en celvernieuwing.
  • Yoga is een klassieke vorm van het lichaam evenwicht te oefenen. Het is een traditionele Indiase discipline dateert uit 900 tot 500 voor Christus. Het is een techniek die meditatie gaat poses en balancing technieken om te ervaren een hogere staat van bewustzijn. Het beoefenen van yoga heeft een aantal voordelen. Het kan effectief te verhogen, de flexibiliteit van de gewrichten van het lichaam. Het ontgift het lichaam ook door zachte stretching. Het kan verbeteren de bloedsomloop, die ook helpt spoelen van het lichaam gifstoffen.
  • Body Pilates is een oefening systeem dat aerobics combineert met de discipline van Yoga. Deze techniek werd door Joseph Pilates in de vroege 20e eeuw. Het maakt gebruik van een methode genaamd Contrology, die op de geest richt zich bij het beheersen van de spieren. Het hart van de Pilates oefening is in de houdingsspieren van het lichaam. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor het houden van het lichaam in balans te wervelkolom ondersteuning te bieden. De meeste technieken omvatten ademhalingsoefeningen, continue en vloeiende bewegingen en nauwkeurige en gecontroleerde bewegingen. Het gaat ook om een ​​aantal apparaten, zoals de Wunda stoel, Ladder Barrel en Trapeze tabel. De meeste van deze apparaten werden ook ontwikkeld door Joseph Pilates.

Het verzorgen van ons lichaam omvat verschillende stappen. Body pilates is een oefening systeem dat aerobics combineert met de discipline van yoga.
Het verzorgen van ons lichaam omvat verschillende stappen. Body pilates is een oefening systeem dat aerobics combineert met de discipline van yoga.

Les Mills is een van de toonaangevende fitness-programma bedrijven in de wereld. Het werd opgericht door Leslie Roy Mills, een voormalig Olympiër uit Nieuw-Zeeland. Hij ontwikkelde een aantal fitness-systemen, waaronder body jam, body attack, body pump, body combat en body balance. De meeste van hun lessen omvatten het gebruik van muziek om het lichaam de energie te stimuleren.

Body balancing is essentieel belang

Body balancing is essentieel belang, vooral aan het begin van een training. Afgezien van dit, een goede vloeibare voeding is ook belangrijk tijdens het sporten. Het drinken van alkalisch water en andere vloeibare vitaminen kan helpen bij het stimuleren energie terwijl het doen van de oefening. Het kan ook helpen bij het waarborgen van het lichaam voeding.

Balans oefeningen zijn belangrijk of je nu jong of oud. Afgezien van houding, maar ontwikkelt ook de kracht verdeling in de spieren. Dit kan ook helpen voorkomen dat botbreuken. Door gewoon het doen van deze oefeningen, kunt u zorgen voor een gezonde, zorgeloos en gelukkig leven.