E2h

Hoe de juiste oefening plan te creëren

In het doel te worden fit

In het doel te worden fit, zullen sommige mensen springen in zowat elke oefening programma in een hartslag, ongeacht of het is op maat-fit voor hem of niet. Sommigen zouden gewoon gaan doen gewicht opleiding, cardiovasculaire oefeningen, en andere dergelijke fitness regimes zonder overleg met een zorgverlener of zelfs een fitness trainer. Helaas, mensen die proberen deze vaak niet op het bereiken van hun doel.

Hoe de juiste oefening plan te creëren. Stel doelen en doelstellingen.
Hoe de juiste oefening plan te creëren. Stel doelen en doelstellingen.

Het hebben van de juiste oefening plan is essentieel in het bereiken van je doelen voor oefening en fitness training. Het hebben van de juiste oefening plan ook raadt u aan om daadwerkelijk volgen van het plan en de aanbevolen activiteiten te doen. In plaats van haat een oefening regime voor zijn ontberingen en routines, als u de juiste plan, zal u zich verheugen op het elke keer dat je uit te oefenen.

Stel doelen en doelstellingen. Creëren van de juiste oefening plan begint met het stellen van doelen en doelstellingen. Vraag jezelf af wat je wilt bereiken met uw oefening plan. Wil je dunner? Wilt u meer gedefinieerde spieren te hebben? Wil je spiermassa toe te voegen? Wilt u kracht of uithoudingsvermogen te verhogen? Er zijn veel factoren die je moet overwegen met elk van deze, en de eerste stap om te weten wat er precies te doen is het instellen van een doel.

Beoordeel uw lichaam. Vervolgens moet u objectief te beoordelen hoe je tarief in termen van uw lichamelijke conditie. U wilt een doel te bereiken. Hoe ver ben je van het? Als u wilt toon, dan zul je moeten weten hoe afgezwakt (of anderszins) je nu bent. Als u krachttraining, dan wil je weten hoe sterk je bent op dit moment. Soms heb je misschien niet in staat zijn om een ​​objectieve beoordeling te hebben. U kunt vragen een vriend of een fitness-professional voor advies.

Kies een activiteit die u leuk vindt. De meeste fitness-programma's zal een mix van cardiovasculaire oefeningen en krachttraining oefeningen te betrekken. Echter, jezelf niet beperken tot opties gepresenteerd door de plaatselijke sportschool. U vindt een activiteit die u zowel genieten en profiteren. Je moet ook overwegen andere aspecten, zoals hoeveel mensen zullen worden betrokken, en of de activiteit zal uw schema past. Oefeningen kunnen worden gedaan over individueel zoals gewicht opleiding. Deze kunnen worden gedaan in een groep, ook, zoals hardlopen, aerobics, en zelfs dansen.

In het doel te worden fit. Beoordeel uw lichaam.
In het doel te worden fit. Beoordeel uw lichaam.

Zoek je motivatie. De meeste mensen zullen opgeven op hun oefening routine na een maand of zo. De meeste vinden excuses om niet te gaan naar de sportschool, of niet of jog lopen. Mensen zijn gewoon ongemotiveerd. Om je doel te bereiken, moet u uw motivatie te vinden. U moet zijn gepassioneerd over uw fitness-regime. In de meeste gevallen vindt u het gemakkelijker om gemotiveerd als je van de activiteit die u aan het doen zijn. In sommige gevallen wordt u gemotiveerd door de mensen die je oefenen met. Misschien is het een nog meer fundamentele motivatie te weten dat je leven kan afhangen van uw fit te blijven (zoals die met ziekten en kwalen die kan worden verholpen door een fitte levensstijl).

Niet te inspant. Sommige anderzijds

Niet te inspant. Sommige anderzijds, overdreven gemotiveerd dat zij zich te sterk op. Dit leidt tot burn-out, die meer kwaad zou doen dan goed. Probeer uw oefening routines te doen met mate. Als je het gevoel uitgeput, neem dan een pauze. U kunt altijd terug naar je routine zodra je je beter voelt.

Neem de tijd om te evalueren. Meeste oefening plannen mislukken omdat de mensen die het maken en oefen ze zijn niet flexibel. Als je eenmaal begint, kun je verschillende behoeften hebben een paar weken of maanden in uw oefening plan. Je moet je routines een beetje, om vooruitgang te boeken. Dit is vooral het geval in kracht en gewicht opleiding. Je klein beginnen, dan moet je geleidelijk verhogen. Anders ben je alleen maar verspilling van uw tijd.

Het hebben van de juiste oefening plan maakt uw fitness routine leuker en vruchtbaar. Neem contact op met uw trainer over hoe je het beste kunt geheel aan een oefening plan voor je. In het geval dat u de gezondheid betreft, moet u eerst met uw arts om advies te vragen, voordat u begint met een oefening regime.