E2h

Hoe de interne schuine rekken

De interne schuine zijn een reeks buikspieren die rond vanaf de ruggengraat tot aan het midden van de buik. Deze bijzondere spieren bevinden zich onder de externe schuine buikspieren. De interne schuine functies vervullen, zoals wervelkolom buigen en draaien, houdt de inhoud van de buik, en helpt bij een goede ademhaling. Net als bij andere spieren van het lichaam, kunnen interne schuine goed profiteren van de rekken. Bij juiste stukken worden gebruikt, wordt de mobiliteit van de gewrichten sterk toegenomen, goede doorbloeding wordt vergemakkelijkt en de kans op blessures tijdens inspannende sporten wordt voorkomen. Hier zijn een aantal grote stukken om uw interne schuine een goede workout.

  • Twisting stukken. Deze strekt zich niet alleen op de schuine, maar op de onderrug ook. Leg jezelf op een vlakke ondergrond en buig je knieën terwijl je beide voeten geplant op de grond. Strek je armen aan beide zijden van je lichaam, met de handpalmen naar beneden. Haal diep adem en laat je knieën vallen samen in de richting van uw linkerzijde. Houd beide schouders plat op de grond als je dit doet. U kunt duw je knieën en houd ze op hun plaats voor een paar seconden, diep ademhalen als je dat doet. Adem uit terwijl je terug naar de oorspronkelijke positie. Herhaal dit proces gaan de andere kant deze keer.
  • De oefening bal. Een goede stretch voor zowel externe als interne schuine, vooral voor degenen die de hele dag zitten, is gebruik te maken van een oefening bal. Onderrug en heup pijn kan ook worden verlicht met dit soort stretch. Ga zitten op de uitoefening bal. Laat uw voeten lopen als je achterover leunen, zodat je rug te rollen op de bal totdat deze in de buurt van je schouders geplaatst. Strek je benen en laat je armen hangen langs je lichaam. Houd je buik en je heupen opknoping losjes uit de buurt van uw oefening bal. Dit geeft uw interne schuine een goed stuk. Blijf in deze positie terwijl het nemen van diep adem. Daarna beginnen om je voeten te krijgen om te lopen terug naar binnen om een ​​zittende positie.
  • Yoga strekt. Er zijn verschillende yoga houdingen die je kunt doen focussen op uit te rekken uw interne schuine. De danser pose is een van de meest effectief als het kan ook de ontwikkeling van een betere balans. Staan samen op te richten met beide voeten. Haal diep adem als u een hoger linkerarm, die zich uitstrekt boven je hoofd. Terwijl je dit doet, breng je andere voet te gaan in de richting van je billen, terwijl je enkel met je rechterhand. Wanneer u begint uitademen, laat uw linkerarm daling van de voor-en beginnen te duwen je linkervoet naar achteren als je voorover leunt. Wanneer u goed in evenwicht zijn, steek zowel je arm en je voet tot zo hoog als je kan en onderhouden van de positie voor ongeveer 10 seconden. Terwijl je inademt, langzaam ontspannen. Herhaal dit proces aan de andere kant deze keer.


Hoe de interne schuine rekken. Twisting stukken.
Hoe de interne schuine rekken. Twisting stukken.

Zorg ervoor dat u een aantal warming-up en cooling down oefeningen te doen voordat u uw strenger strekt.