E2h

Hoe de hersenen oefeningen te doen

Het menselijk brein is een orgaan dat kan worden versterkt door middel van mentale stimulatie en interactie met de wereld. De hersenen zijn in staat om aan te passen aan nieuwe uitdagingen van kleutertijd door ouderdom. Terwijl veel mensen die lijden mentale achteruitgang zijn het slachtoffer van de ziekte, anderen kunnen geheugenverlies op oudere leeftijd gecompenseerd door voortdurend te stimuleren hun hersenen door middel van hersenen oefeningen of hersenkrakers.

Er zijn veel hersenen oefeningen die kunnen helpen om de hersenen functionaliteit en af ​​te wenden van de effecten van de ouderdom. Een eenvoudige oefening is om te proberen om je andere hand te gebruiken in het dagelijks leven activiteiten. Poging schrijven, tandenpoetsen, en het gebruik van een computermuis met uw andere hand. Het kan ongemakkelijk en onhandig voelen op het eerste, maar je hersenen is eigenlijk het leren van een nieuwe truc.

Andere manieren om je hersenen te oefenen zijn neurotische oefeningen uit te voeren

Hoe de hersenen oefeningen te doen. Andere manieren om je hersenen te oefenen zijn neurotische oefeningen uit te voeren.
Hoe de hersenen oefeningen te doen. Andere manieren om je hersenen te oefenen zijn neurotische oefeningen uit te voeren.

Andere manieren om je hersenen te oefenen zijn neurotische oefeningen uit te voeren. Een gemeenschappelijke neurotische oefening die de kant van de hersenen niet normaal gebruikt oefeningen is je ogen te sluiten tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals het baden, aankleden, het openen van een deur en koppelverkoop uw schoenen. Probeer ook het doorlopen van een dag, terwijl het dragen van oordopjes, zodat u afhankelijk van uw andere vier zintuigen. In het algemeen, het afsnijden van een van de vijf zintuigen nodig je hersenen harder werken om te krijgen door middel van eenvoudige taken.

Afwisselend uw dagelijkse routine is een andere manier om je hersenen te stimuleren. Wanneer u voor het eerst wakker van de in de ochtend als je normaal ontbijten voor het douchen, draait u de twee activiteiten rond. Zoek uit een nieuwe route om te werken en te ervaren een ander verkeerspatroon. Terwijl het nemen van pauzes op het werk, misschien een krant lezen of een praatje maken met andere co werkers in tegenstelling tot surfen op het internet. Tijdens het sporten in een sportschool, probeer dan met behulp van een elliptische of roeimachine in tegenstelling tot een loopband. Vrijwel elke wijziging van routine je leven zal leiden tot een aantal stimulatie in je hersenen.

Andere manieren om je hersenen te stimuleren zoals het lezen van een boek of het invullen van een onvertogen woord puzzel in tegenstelling tot tv-kijken. Als je een bus of trein naar het werk, misschien een aantal puzzels downloaden naar uw telefoon of door een Sudoku boek. Deze zullen zowel leuk en uitdagend zijn. Klassieke muziek is ook aangetoond in de hersenen versterken en klaar voor een dag.

Hoe de hersenen oefeningen te doen.
Hoe de hersenen oefeningen te doen.

Goede voeding en lichaamsbeweging kan ook een positieve invloed hebben op de hersenen sterkte. Een hersenen gezond dieet is er een die suiker inname minimaliseert en draait om het eten van magere eiwitten, plantaardige en goede vetten. Regelmatig te bewegen en in goede fysieke conditie heeft zich bewezen als de hersenen functionaliteit te verbeteren. Vroeg in de ochtend oefening zal u helpen zich alert en klaar voor de dag. Senioren die lopen regelmatig is aangetoond dat ze een sterkere herinneringen dan de senioren die niet fysieke activiteit te hebben.