E2h

Hoe de eetstoornissen onderzoek gebruiken om anorexia te detecteren

Personen die lijden aan eetstoornissen hebben de neiging om de mechanismen voor het weigeren van deze vreselijke waarheid, niet alleen van de mensen om hen heen, maar ook van zichzelf te ontwikkelen. Als u vermoedt dat u last heeft van boulimia of anorexia, is het belangrijk om te onthouden dat de mogelijkheid om zo snel mogelijk hulp krijgen van een professionele is de sleutel tot het overwinnen van deze aandoeningen. Afleggen van het examen voor eetstoornissen kan u helpen beoordelen of je nodig hebt om een ​​arts te zien. De arts kan ook gebruik maken van deze test te identificeren wanneer iemand vertoont tendensen die kunnen leiden tot de aandoeningen. Tot slot, onderzoekers van de behandelingen gebruik maken van de EDE om eventuele effecten van hun behandeling te meten aan een persoon die lijdt aan anorexia. Als u de Eating Disorders examen te nemen, hier zijn de stappen die u moet volgen.

  • Bereid je voor op het nemen van de EDE. Net als de meeste aandoeningen, kan de aanvaarding van het feit dat men lijdt aan een kwaal emotioneel belastend. Je moet ervoor zorgen dat je mentaal klaar bent om eerlijk te beantwoorden van de dokter vragen. Indien mogelijk, na te denken over je gevoelens met betrekking tot gewicht, eten en voedsel. Schrijf je gedachten op papier, zodat u zal hebben sommige nota's klaar voor wanneer u een arts raadplegen. Maak notities over je eetgedrag ook. De meeste deskundigen wijzen erop dat een persoon enige tijd in het leren over de EDE. Als u denkt dat u zich beter voelt als je wist hoe de test wordt toegediend en geïnterpreteerd, ga je gang en doen meer onderzoek. Als u nog meer vragen over de test, noteer deze en breng ze tijdens uw consultatie.
  • Schrijf alle relevante informatie die nodig is in de test. De eerste sectie van de test bevat vragen die betrekking hebben op uw gewicht. Je moet weten hoeveel je op dit moment weegt als de laagste en de hoogste volwassen gewicht die u hebt opgenomen.
  • Zet een kopie van de EDE-Q. De Eating Disorder Examination vragenlijst is een zelf-gerapporteerde onderzoek dat is gebaseerd op de EDE. Het volgt de subschaal en globale scoring van de genoemde test en kan worden gebruikt door een persoon om u te helpen beoordelen of hij nodig heeft om een ​​arts te raadplegen. Als je emotioneel en mentaal klaar om het proces te beginnen, online gaan en download een kopie van de EDE-Q. Het kan komen als een Word-document, in portable document format, of als een PowerPoint-presentatie. Volg de aanwijzingen in het nemen van de test. Zij betreft uw gedrag en gedachten in de richting van eten en gewicht voor de afgelopen vier weken. Print dit uit en breng de kopie met u of en wanneer u naar uw arts.
  • Maak een afspraak met uw arts. Als uw testscore verschijnt hoog is of als het geeft aan dat u risico loopt op het lijden aan een eetstoornis, is het zeer raadzaam dat u de hulp van een gekwalificeerde arts te zoeken. Uw arts zal in staat zijn om al uw vragen te beantwoorden en u gerust te stellen als je geen zorgen hoeft te maken. Als uw arts meent dat er behoefte is om verder te kijken naar uw conditie, kan hij raden u aan de EDE nemen. Het scoresysteem is in principe hetzelfde als bij de vragenlijst.


Hoe de eetstoornissen onderzoek gebruiken om anorexia te detecteren. Bereid je voor op het nemen van de EDE.
Hoe de eetstoornissen onderzoek gebruiken om anorexia te detecteren. Bereid je voor op het nemen van de EDE.

Als je het gevoel dat je niet of niet waarheidsgetrouw te zijn in het nemen van de test, is het raadzaam dat u een persoon die dicht bij u de buurt te hebben als je antwoord op de vragenlijst. Vraag een familielid of een goede vriend om u te helpen beantwoorden de test, zodat u kunt zo objectief mogelijk met betrekking tot uw eetgedrag en uw mening over uiterlijk en gewicht.