E2h

Hoe de beste yoga apparatuur te vinden

Als je begint met het beoefenen van yoga, kunt u in de verleiding komen te lopen en honderden dollars uitgeven aan alle de "juiste" uitrusting. Pauze een moment, en denk na over wat je echt nodig hebt voor een zinvolle praktijk.

Hoe de beste yoga apparatuur te vinden. Tassen.
Hoe de beste yoga apparatuur te vinden. Tassen.

 1. Mats: Koop een goede kwaliteit sticky mat. Dit zal het hoofdbestanddeel van uw praktijk, en je moet ervoor zorgen dat de mat is antislip, is voldoende dik voor uw persoonlijk comfort niveau, en is lang genoeg voor u om uit te strekken op zonder al te veel het hoofd of de voet overhang in lijk pose.
 2. Tassen: U kunt ook willen investeren in een yoga zak. Deze zakken zijn speciaal ontworpen om een ​​opgerolde kleverige mat en toerusting en naar klasse tegemoet. Kijk voor een die een comfortabele schouderband en een extra ruimte voor sleutels, portemonnee, handdoek en bidon heeft.

Strikt genomen, zelfs deze twee onderdelen van de uitrusting niet absoluut noodzakelijk om asana's te beoefenen, maar de meeste mensen vinden het personeel behulpzaam. Andere rekwisieten kan ook verdiepen uw praktijk en helpen u het meeste uit uw tijd op de mat. Typische rekwisieten zijn blokken, riemen, kussens, dekens, en meditatie kussens.

 1. Blokken zijn vast schuim of hout stukken die nuttig zijn voor beginners, in het bijzonder, om staande asana's te bereiken door te helpen verlichten de druk die voortkomt uit het plaatsen van de hand (of hoofd) vierkant op de vloer. Door het verhogen van dat oppervlak een paar centimeter, dan kunt u de druk op de werkende spiergroep en meer uit van de pose. Kijk voor stevige constructie in blokken , en zorg ervoor dat hun vliegtuigen zijn recht en zelfs, om wiebelt en de daaropvolgende vallen te voorkomen.
 2. Straps zijn meestal een inch breed (sommige zijn iets breder, anderen smaller) en een aantal meter in lengte. Ze helpen met relax-en stretching vormt waar de handen niet helemaal voldoen, of wanneer het mond net buiten bereik is. Met behulp van een riem kunt u het voordeel van de pose te helpen zonder het risico van een strain injury. Zorg ervoor dat uw riem is lang genoeg om bruikbaar te zijn, en het is een lang stuk, in plaats van een gestikt of gekoppeld bijeenkomst stuk dat zou kunnen scheuren na herhaald gebruik.
 3. Peluws zijn nuttig toevoegingen aan liggende en zitten poses. Door het verlichten van de druk op de rug, ze helpen om de beoefenaar het gevoel van rust en gemak van de fysieke stress op het lichaam. Peluws moeten worden getest op het juiste niveau van dikte en afmetingen voor je lichaam het type. Controleer ook de naden te zorgen dat ze zijn recht en goed genaaid. U kunt in een wasbare hoes te investeren voor het kussen om het risico van allergenen en opgehoopt vuil of vlekken veelvuldig gebruik te verminderen.
 4. Yoga dekens kunnen worden gebruikt in een aantal manieren - als wrap in meditatie, de bekleding van warmte in lijk kunnen vormen, meer stabiliteit voor zittende vormt. Kijk voor een kleurrijke deken in een patroon of textuur die esthetisch is het u behaagt, en een materiaal dat niet krassend en ongemakkelijk. Ook, zorg ervoor dat de deken die u selecteert wasbaar is, vooral als je het zal gebruiken in groepslessen.
 5. Meditatie kussens zijn nuttig in het bereiken van een comfortabele zithouding voor minutenlang, die nodig is voor een zinvolle meditatie. Er zijn vele soorten en soorten. Net als bij kussens, zorg ervoor dat het kussen u past je lichaam het type en is comfortabel en goed gemaakt. Ook hier kunt u te informeren over een afneembare, wasbare hoes voor het kussen.

Blokken. Straps.
Blokken. Straps.

Dus nu heb je een goed idee van wat de verschillende soorten apparatuur beschikbaar, en je hebt een idee van welke soorten zou een aantal zinvolle waarde toe te voegen aan uw praktijk. Uw volgende stap is om te doen een beetje vergelijken winkelen. Voor website aankopen, zorg ervoor dat je rekening houden met de verzendkosten, die soms kan eten het geld zou je anders op te slaan met een scherp geprijsde aankoop, voor de traditionele brick-and-mortar winkels, een dubbele controle uit om te controleren of er een locatie in uw buurt .

Websites:

 • Gaiam.com : Deze site biedt niet alleen een breed scala van yoga-apparatuur, maar ook veel verschillende dvd's, cd's, boeken, kleding en lifestyle producten om te leven een meer natuurlijke, organisch leven.
 • Huggermugger.com : De winkel met een grappige naam biedt een serieuze collectie van yoga-gerelateerde muziek, dvd's, meditatie aids, en kleding, in aanvulling op een solide assortiment van rekwisieten.
 • Wailana.com : Wai Lana is een yoga-leraar die is begonnen met haar eigen lijn van instructie DVD's en yoga-gerelateerde producten.
 • Yogaaccessories.com : Deze site ziet zichzelf als een rechtstreekse importeur, dus "het uitsnijden van de midddleman" (en vermoedelijk het verlagen van de kosten voor de koper).
 • Yogaprops.net : Deze site is alles over yoga gereedschappen en apparatuur.

Offline Bronnen:

Als u liever de traditionele winkelen, of wilt u kijken op de apparatuur voordat je iets koopt, probeer dan deze winkels:

 • Grote doos retailers: Winkels zoals Walmart en Target vaak zal uitvoeren basis yoga apparatuur in hun sport / fitness goederen secties.
 • Boekhandels: Sommige grote keten boekhandels bieden yoga boeken, dvd's, en elementaire rekwisieten in een speciale display.
 • Sportartikelen winkels
 • Yoga studio's