E2h

Hoe de behandeling van ontstekingen met voedingssupplementen

Ontsteking is het lichaam reactie op verschillende aandoeningen, door de bloedtoevoer naar de getroffen lichaamsdelen en veroorzaken pijn en zwelling als gevolg. Chronische ontsteking, zoals artritis is een probleem met veel mensen, en hoewel het kan worden behandeld met medicijnen en koude kompressen, een regime van geselecteerde, goedkope voedingssupplementen kan het lichaam in genezing te bevorderen, alsmede laat het hoofd te bieden aan de nadelige effecten van de ziekte .

Hier zijn een aantal voedingssupplementen waarmee de behandeling van ontstekingen:

  • Visolie. Uit onderzoek is gebleken dan de omega-3 vetzuren in visolie (met name DHA en EPA) kan verminderen ontstekingen. U mag het verkrijgen van uw dosis van ten minste 3 gram visolie door het eten van vers bereide sardines, tonijn, zalm of makreel, of het nemen van het in capsule-of vloeibare vorm. Let op dat sommige stoffen met vis lever olie als ingrediënt kan extreem hoge niveaus van vitamine A en D, die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam bezitten. Er is ook het gevaar van kwikvergiftiging uit vis gevangen in open water.
  • Plant zaad olie. De zaden van teunisbloem en zwarte bessen bevatten omega-6-vetzuren zoals gamma-linoleenzuur (GLA), die het lichaam verandert in iets dat ontstekingen vermindert en verlicht krampen en pijn die ermee verbonden zijn. De aanbevolen minimale dagelijkse dosis is 3 gram.
  • Groene thee. De polyfenolen in deze kruidendrank bedwingen "adhesie"-moleculen van het induceren van een ontsteking.
  • Ginger. Sommige van de 500 verbindingen in dit bekende kruidengeneeskunde zijn anti-inflammatoire eigenschappen van het afremmen van de productie van cytokines te beperken van prostaglandinesynthese. 100 mg innemen. van dit kruid elke dag.
  • Curcumine. Een stof die de gele tint van de Indiase kruid kurkuma creëert, is curcumine lang bekend in de Indiase medische cultuur om de ontsteking te stoppen, onder andere voordelen voor de gezondheid. Houd een dagelijkse dosis van 2,8 mg.
  • Serrapeptase. Dit enzym draagt ​​bij anti-inflammatoire reacties in geïnfecteerd weefsel. Serrapeptase wordt gewonnen uit zijderups darmen.
  • Bromelaïne. Een enzym uit ananas, bromelaïne vermindert zwelling en andere symptomen van de ontsteking, met inbegrip van gewrichtspijn veroorzaakt door artritis en vinger gevoelloosheid als gevolg van carpaal tunnel syndroom.
  • Vitamine C. Grote hoeveelheden citrusvruchten kan verminderen symptomen van ontsteking, met name indien gebruikt in combinatie met andere supplementen.
  • Vitamine E. Deze stof schakelt de nuclear factor-kB en de activator protein-1, die beide activeren inflammatoire genen. Neem 400 tot 800 IE van de dagelijkse natuurlijke vitamine E supplementen.
  • Rosemary. Een bekend voedsel kruiden, rozemarijn bevat ursolinezuur, een verbinding die Cox-2 processen remt. Neem 100 mg per dag.

Hoe de behandeling van ontstekingen met voedingssupplementen. Visolie.
Hoe de behandeling van ontstekingen met voedingssupplementen. Visolie.

Terwijl geneesmiddelen op recept kan verlichten de symptomen van een ontsteking, kan het ook komen met ongewenste bijwerkingen en wat nog belangrijker is, het is niet ingegaan op de oorzaken, die vooral gerelateerd zijn aan slechte voeding. Voedingssupplementen zijn de sleutel tot de behandeling van ontstekingen door het lichaam met de verbindingen zijn eigen anti-inflammatoire stoffen te verkrijgen; regelmatige inname in combinatie met de vermindering van verwerkte voedingsmiddelen vermindert de pijn en zwelling tegelijkertijd bij te dragen tot de algemene gezondheid.