E2h

Hoe de Amerikaanse medische en klinische onderzoekscentra vinden

Voor een lange tijd

Voor een lange tijd, hebben wij mensen onszelf bewezen veerkrachtig en nog steeds blijven doen als gevolg van de medische vooruitgang, die ons leven te verlengen en ons manieren en behandelingen om onszelf gezond. Medische vooruitgang hebben bijgedragen aan ons voortbestaan ​​en dit zou niet mogelijk zijn zonder de opkomst van de medische en klinische onderzoek. Medisch en klinisch onderzoek hebben locaties voor professionals in de medische industrie om te studeren, te experimenteren, en met allerlei medicatie en behandeling voor veel ziekten en kwalen komen - vaccins, antibiotica, schoten, pillen, chirurgische behandelingen, en andere vormen van geneesmiddelen. Hier zijn slechts enkele van de opmerkelijke medische en klinische onderzoekscentra in de VS.

Hoe de amerikaanse medische en klinische onderzoekscentra vinden. National institutes of health (NIH).
Hoe de amerikaanse medische en klinische onderzoekscentra vinden. National institutes of health (NIH).

  1. National Institutes of Health (NIH) - Het land meest vooraanstaande medisch onderzoeksbureau, de National Institutes of Health heeft een uitgebreide gids van 27 uitstekende medische en klinische instituten en centra, alle het verstrekken van middelen en begeleiding voor onderzoekers uit de hele wereld. Er zijn studiecentra als John E. Fogarty International Center for Advanced Study in de Health Sciences, die is gericht op het bevorderen en ondersteunen van internationale wetenschappelijk onderzoek en opleiding de verschillen, inconsistenties en ongelijkheid in de wereldwijde gezondheidszorg te verminderen. Er zijn technologische centra zoals het Centrum voor Informatie Technologie, welke computer faciliteiten en apparatuur levert en omvat het gebruik van computers om biomedische programma's en de administratieve procedures van de NIH agentschap te helpen. Er zijn ook science centra zoals het Centrum voor Wetenschappelijke, die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de evaluatie van de meerderheid van het onderzoek en het onderzoek opleiding applicaties naar de NIH. Het Nationaal Instituut voor Diabetes en Maag-, Darm-en nierziekten voert, ondersteunt en zorgt voor fondsen voor metabolisch onderzoek. Er is zelfs een National Cancer Institute, een onderzoeks-en opleidingsinstituut toegewijd aan de bestrijding van en het elimineren van kanker. Aan de andere kant, als je geïnteresseerd bent in een onderzoek cursus, De NIH Clinical Center is een nationale hulpbron die de beste kwaliteit van de opleidingen in het medisch onderzoek biedt. Zij bieden ook beurzen en mogelijkheden tot het nemen van een onderzoek cursus. Het NIH biedt ook extra middelen en links in de website nih.gov als Clinicaltrials.gov , een register van staats-en prive ondersteund klinische studies uitgevoerd over de hele wereld, waaronder ondernemingen van studies, zoals experimenten, kritisch, centrale, enz.
  2. Mayo clinic - Mayo Clinic's doel is om kwaliteit van de informatie en service in het medisch onderzoek en onderwijs. Ze zijn er trots op 's werelds eerste en grootste geïntegreerde non-profit groep medische praktijk met een netwerk van min of meer 2.500 artsen, medische professionals en wetenschappers die een grote verscheidenheid van specialisaties en een schat aan ervaring en deskundigheid. Ze hebben campussen gelegen in Arizona, Florida en Minnesota aanbieden van medische of wetenschap graden, residenties, beurzen, trainingen, etc. Helmed door excellente wetenschappers, onderzoekers en experts uit de hele wereld met wereldklasse laboratoria, afdelingen, centra en apparatuur. De Mayo Clinic onderzoekers publiceert ook een gemiddelde van 2.800 publicaties in een jaar in hun verschillende biomedische tijdschriften.

Afgezien van de National Institutes of Health en de Mayo Clinic, zijn er vele andere opmerkelijke medische en klinische onderzoekscentra in het land te blijven op het gebied van de medische wetenschap, gieten professionals en deskundigen die onvermoeibaar soldaat een revolutie in hun vakgebieden en expertise om bieden hoop, effectieve medische behandeling, en nieuwe ontdekkingen om de veerkracht van de mens te behouden.