E2h

Hoe dat te doen kwispelen onderrug oefeningen

Wilt u uw onderrug spieren te versterken? Nou

Wilt u uw onderrug spieren te versterken? Nou, je kunt uitproberen wat Pilates beoefenaars en zwaargewicht krakers hebben gedaan. Het is veilig, leuk, en zeker makkelijk te doen. Ontdek hoe je goed kan uitrekken en verbeter uw zwakke en gevoelige spieren door middel van kwispelen onderrug oefeningen. U hoeft niet naar een fitness instructeur te huren of een trainingspartner te krijgen. Je hebt ook geen behoefte aan een nabijgelegen sportschool te gaan. Hier zijn enkele richtlijnen:

Hoe dat te doen kwispelen onderrug oefeningen. Warming-up om je te starten.
Hoe dat te doen kwispelen onderrug oefeningen. Warming-up om je te starten.

  • Warming-up om je te starten. Kies iets dat langzaam tempo. U moet de conditie van uw lichaam eerst voordat u probeert de daadwerkelijke bewegingen. U kunt dit doen een cardio-oefening tussen 10 en 12 minuten. Vervolgens kunt u volgen met een aantal eenvoudige stretching. U kunt ervoor kiezen om dynamische beweegt zich als side bends en hippe kringen.
  • Bereid uw demping mat. Je hebt het nodig om je schenen en knieën beschermen tijdens het kwispelen je onderrug. U kunt gebruik maken van een grote handdoek, een oefening, of een yoga pad.
  • Als je eenmaal hebt ingesteld opvangen van mat op de grond, knielen op. Plaats uw handen. Stevig Plaats ze op de grond. Ze moeten recht in uw front. Zoals u knielen, kijk je rug. U dient deze recht in de routine. De impact kan worden versoepeld wanneer u buig je rug terwijl het doen van de routine.
  • Langzaam beweeg je heupen. Breng het naar de zijkant. Zie het aan dat ook u tekent je kont. Doe het alsof je een slang.
  • Concentreer u op uw rechterknie. Laat het samen dip met je linker knie. Je moet het doen als je naar links te verplaatsen, zodat u gemakkelijk kan proberen om zo ver als je wilt buigen. U moet uw kwispelende beweging naar de eerste kant van 15 tot 30 seconden.
  • Stel je heupen. Breng het terug naar het centrum. Daarna wag het naar de andere kant. Nogmaals, daar te houden voor een tijdje, maar niet langer dan 30 seconden.
  • Doe je wag-hold routine een aantal malen. Verhoog het aantal herhalingen als je meer bedreven met de bewegingen. Anders, houd het minimaal. U wilt niet te slijten je onderrug spieren, vooral als je nog conditioneren jezelf aan de routine.
  • Zorg ervoor dat u uw positie aan te passen in elke herhaling. U moet zich concentreren de druk direct op je onderrug en niet op je knieën of benen.
  • U kunt ook experimenteren. U kunt proberen kwispelen terug en dan, vooruit. Je moet doen het langzaam. Zorg dat u niet de kwispelende houden beide kanten. Zoals u herhaal je kwispelende, zorgen voor meer beweging in de richting je knieën. Dit geeft u de kans om je onderrug te positioneren in verschillende extreme hoeken. Dit laat je ook uit te voeren verschillende posities die je onderrug onderdelen en je billen te richten.


Kwispelende onderrug oefeningen zijn zo gemakkelijk te doen

Kwispelende onderrug oefeningen zijn zo gemakkelijk te doen. U kunt genieten van hen in het gemak van uw eigen huis. Als je eenmaal begint te voelen dat je onderrug al stretching, beginnen in te ademen en dan, uit.