E2h

Hoe dat te doen gymnastiek oefeningen nek

Gymnastiek nek oefeningen hebben vele voordelen

Gymnastiek nek oefeningen hebben vele voordelen. Deze eenvoudige en snelle oefeningen impuls zal geven uw nek de mobiliteit en het zal ook de ontwikkeling van uw spierspanning. Deze oefeningen zullen u helpen te herstellen van nekletsel of helpen te voorkomen dat u een. Je hoeft alleen maar 5 minuten per dag om je nek sterk. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe de basis gymnastiek nek oefeningen te doen.

Hoe dat te doen gymnastiek oefeningen nek. Zitten of staan ​​op een perfecte locatie.
Hoe dat te doen gymnastiek oefeningen nek. Zitten of staan ​​op een perfecte locatie.

  • Zitten of staan ​​op een perfecte locatie. Ontspan de spieren in je bovenlichaam. Maak langzame en geleidelijke ademhaling en luister naar de lucht die komt in en uit je neusgaten, het zal je helpen rustig. Vermijd gespannen spieren, want het zal je focus beïnvloeden. Voer rekoefeningen voor het opwarmen.
  • Buig langzaam je hoofd op je schouder. Stel je voor dat je probeert om je oor aan te raken met je hoofd. Houd de houding gedurende 10 seconden. Herhaal op uw tegenovergestelde schouder.
  • Breng je hoofd naar zijn oorspronkelijke middelste stand. Duw je kin op je borst en houd de houding gedurende 10 tot 20 seconden. Breng het hoofd naar de eerste positie en trek vervolgens terug je hoofd en kijk naar het plafond. U moet deze houding vasthoudt gedurende 15 tot 20 seconden.
  • Breng een zachte kracht om je voorhoofd. Duw je voorhoofd met behulp van uw nekspieren. Houd de houding gedurende 15 tot 30 seconden. Het zal de achterkant van je nek sterk. Zet gelijk druk aan de achterkant van je hoofd en gebruik maken van de spieren van je nek, zodat je kan duwen tegen. Het zal de voorkant van je nek sterk.
  • Doe soortgelijke kracht in de linkerkant van je hoofd met behulp van uw linker hand. Cup uw oor. U zult uw rechterzijde sterk te maken door te duwen tegen de druk gedurende 15 tot 30 seconden. Voer de activiteit in uw rechterkant.
  • Andere gymnastiek nek oefeningen. Er zijn verschillende eenvoudige bewegingen in gymnastiek nek oefeningen. U kunt deze oefeningen zonder apparatuur of gewichten. U kunt de praktijk deze oefeningen op elk moment van de dag, omdat ze eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren, maar het is aan te raden om een ​​oefening routine om u te helpen gedisciplineerd. Gebruik je eigen lichaam voor de weerstand. Enkele van de andere gymnastiek nek oefeningen worden met de klok mee draaien, vooruit weerstand, zijwaarts weerstand, en volledige weerstand. Deze oefeningen 3 tot 5 keer per week voor een optimaal resultaat.
  • Let op. Zorg ervoor dat uw armen, handen, schouders en nek kan zware lichamelijke inspanning te verwerken. Raadpleeg uw arts voordat u gymnastiek nek oefeningen als je niet zeker bent.
  • Personal trainer. Huur een personal trainer voor een grondige training. Na professioneel advies kunnen garanderen dat u uw gewenste gezondheid en fitness te bereiken. Zwerven rond uw locale en zoek naar fitness-scholen of centra. Informeer dan naar de opleiding betaling en trainingsschema. Het hebben van een personal trainer is het beste als je een druk persoon, want je kunt trainen wanneer je maar wilt.


Naast gymnastiek nek oefeningen

Naast gymnastiek nek oefeningen, streven naar voldoende slaap en gezonder dieet. Ook, drink meer water en probeer goede gedachten te hebben. Als u de wens om gezonder en fitter, dan is uw acties zullen volgen en je zult de resultaten in uw lichaam en geest te zien in een mum van tijd.