E2h

Hoe dat te doen brug yoga pose

De brug yoga pose ook wel bekend als Sethu bandhasana komt van de woorden Sethu en Bandha. Sethu betekent brug en bandha betekent slot. Sethu bandhasana betekent letterlijk het bouwen van een brug. Dus, moet je een brug met je lichaam in de brug yoga pose, waar je nodig hebt om je benen en heupen te gebruiken op te bouwen. De brug yoga houding zal helpen uw lichaam en geest te ontspannen. Deze yoga houding versterkt uw billen, hamstrings en rug. De oefening zal vernieuwen en versterken uw vermoeide benen. Het zal ook stimuleren uw longen en schildklier als je voert de yoga brug stelt goed en vaak. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe te doen de brug yoga pose.

  • Instructies. Zoek een stevig en glad oppervlak, zodat u comfortabel kunt liggen op je rug. Buig je knieën en je voeten plat parallel aan de grond. Uw voeten en benen moeten ook evenwijdig zijn en ze moeten heupwijdte weg te zijn. Leg je armen langs je zij. Plaats uw handpalmen naar beneden worden gezet en binnen handbereik moet iets raken je hielen.
  • Je armen moeten worden neergezet, dat de ruimte tussen je schouderbladen zachtjes stijgt vanaf de grond. Adem in en druk uit te oefenen in uw schouder en armen. Steek uw voeten en verhogen je ruggengraat omhoog.
  • Hebben een aantal langzaam diep adem als je houd je houding voor 5 tot 8 ademhalingen. Adem uit terwijl je terug naar de oorspronkelijke houding. Geleidelijk terugdraaien uw wervelkolom op de grond. Maak herhalingen als u wenst. U kunt uw sets elke keer dat je work-out, maar niet overdrijven jezelf, omdat het doel van yoga is ontspanning.
  • Tips. Terwijl het doen van de brug yoga pose, ervoor zorgen dat u niet zal je achter balde. In plaats daarvan beweeg je knieën weg van uw lichaam en druk je hielen naar beneden naar je ruggengraat naar boven te brengen.
  • Voordelen in het doen van brug yoga pose. U bouwt uw core en uw onderlichaam kracht door deze houding. U krijgt flexibiliteit in je heupen en dijen. De houding zal stimuleren en brandstof uw endocriene en het zenuwstelsel. Voer de brug yoga houding wanneer u maar stress. Naast het verhogen van uw lichaam elasticiteit, de brug yoga houding versterkt uw buikspieren. De brug stelt yoga is het beste voor mensen die last hebben van osteoporose, astma, sinusitis en hoge bloeddruk. Richt te perfectioneren de brug yoga pose, zodat u kunt optimaliseren van de voordelen. Leer andere yoga asana's nadat u de knie hebt de brug yoga pose, het voorschot yoga houdingen hebben geavanceerde voordelen.
  • Waarschuwingen bij het ​​uitvoeren van brug yoga pose. Het is raadzaam om te trainen van een gecertificeerd yoga-instructeur als je nieuw bent in de yoga. Controleer of er yoga scholen of centra in uw omgeving. Voer geen Sethu Bandhasana als u hebben ondergaan nek of knie-operatie. The Bridge pose yoga is niet aan te raden voor zwangere vrouwen. Raadpleeg een arts voordat u een yoga oefening.


Hoe dat te doen brug yoga pose. Je armen moeten worden neergezet.
Hoe dat te doen brug yoga pose. Je armen moeten worden neergezet.

Yoga is een filosofie die mensen naast de fysieke kracht en conditie die het geeft aan haar beoefenaars verlicht. Een verlangen hebben om de filosofie van yoga en andere yoga houdingen te leren. De brug stelt yoga is eenvoudig uit te voeren. Wijd jezelf in het leren van de brug yoga goed houding en je zult oogsten zijn prachtige voordelen.