E2h

Hoe botverlies in de wervels keren

Botverlies in de wervels, waardoor condities zoals osteoartritis en osteoporose, wordt gekenmerkt door het bot die meer gevoelig voor breken en breken en pijn die wordt erger in de tijd. Deze aandoening treft vooral vrouwen in hun menopauze stadium, maar het kan ook van invloed op mannen en jongere mensen met een chronische ziekte. Er zijn een aantal manieren om botverlies te keren in de wervels, en hier zijn enkele van hen:

Het wijzigen van voeding

Hoe botverlies in de wervels keren. Het nemen van medicatie.
Hoe botverlies in de wervels keren. Het nemen van medicatie.

Wijzigen dieet. Een dieet met weinig calcium wordt sterk geassocieerd met botverlies. Dat is waarom het belangrijk is dat een dieet worden gevuld met voedsel, zoals vetarme zuivelproducten, sardines, amandelen, en donkergroene bladgroenten. Een vitamine dat een persoon met lage botmassa nodig is vitamine D (die nodig is voor het lichaam te absorberen calcium) en kan worden gevonden in verrijkte melkproducten en zoutwater. Echter, de meeste deskundigen raden dat een vitamine D-supplementen te nemen, omdat vitamine D van nature in voedsel is moeilijk aan te komen.

Andere vitaminen die moeten worden opgenomen in het dieet zijn Omega-3 vetzuren, kalium, complexe koolhydraten en zwavel.

Foods te vermijden onder meer cafeïne en alcohol, omdat het is gebleken dat zware drinkers significant botverlies vertonen. Roken moet worden vermeden ten koste van alles, want het remt de opname van calcium (haar andere talrijke negatieve effecten op de gezondheid).

Oefenen

Het wijzigen van voeding. Het nemen van hormonale substitutietherapie.
Het wijzigen van voeding. Het nemen van hormonale substitutietherapie.

Oefenen. Oefenen is een geweldige manier om botten te versterken en verbeteren van de snelheid van absorptie van het lichaam van vitaminen. Yoga en stretching zijn geweldig en niet-stressvolle manieren om te oefenen, en het is een goede vorm van lichaamsbeweging, zelfs voor de ouderen. Echter, sommige studies tonen aan dat het gewicht-dragende oefeningen, of oefeningen die plaats de nadruk op de botten, daadwerkelijk kan de groei van de botten te bevorderen. Neem contact op met uw arts als u gebruik willen maken van het gewicht-dragende oefeningen.

Het nemen van medicatie. De meest voorkomende vormen van medicatie aan te raden om mensen die lijden aan botverlies in de wervels zijn bifosfonaten, die werken aan de snelheid van botverlies te vertragen. Tegelijkertijd, veroorzaken de toename van botdichtheid ook.

Het nemen van hormonale substitutietherapie

Het nemen van hormonale substitutietherapie. Oestrogeen, dat essentieel is behouden botsterkte, neemt nog met de leeftijd. Het nemen van oestrogeen medicijnen, hetzij als een stand-alone of met progesteron, kan helpen bij het verbeteren sterkte van de botten en dichtheid, en het verminderen van botverlies. Nog een ander hormoon bruikbaar voor deze aandoening is Teriparatide.

In nauwe samenwerking met de arts. Het is heel belangrijk dat alle medicijnen worden aanbevolen door de arts, om te voorkomen dat mogelijke complicaties. Het is ook belangrijk om nauw samen te werken met je arts, en zich te onderwerpen aan tests die de effectiviteit van de procedures die tot botverlies te verminderen zal meten.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om botverlies te keren in de wervels. Kortom, het omkeren van botverlies is alles over het hebben van een gezonde levensstijl, en bewust controleren van je dieet. Stappen te ondernemen om de gezondheid te beschermen zal dienen om een ​​heel leger van ziekten en medische aandoeningen te voorkomen. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!