E2h

Hoe aan de macht yoga - oefeningen te leren


Yoga wordt beschouwd als een van de meest gunstige oefeningen voor zowel het lichaam als de geest. Niet alleen bouwen fysieke kracht en de flexibiliteit, maar het beoefenen van yoga kan kalmerend en stress te verlichten, belangrijke overwegingen zijn in rende wereld van vandaag.

Power yoga ook Ashtanga yoga genoemd, wordt vaak beoefend door serieuze atleten. In tegenstelling tot de zachtere vormen van de oefening die streven naar fysieke, mentale en spirituele voordelen, power yoga benadrukt kracht en uithoudingsvermogen, met veel minder nadruk op meditatie. Veel mensen onderschatten het vermogen van yoga-oefeningen tot een fysiek te transformeren, maar degenen die bekend zijn met power yoga begrijpen dat het een waardevolle aanvulling op een gezonde work-out plan.

Stap 1

Hoe aan de macht yoga - oefeningen te leren. Een woord over ashtanga ...
Hoe aan de macht yoga - oefeningen te leren. Een woord over ashtanga ...

Een woord over ashtanga ... Ashtanga of power yoga, gaat werken via een progressie van houdingen intens genoeg om een groot deel van de warmte en zweet produceren. Dit overvloedig zweten wordt gezegd om te helpen bij het ontgiften van het lichaam door het tekenen van onzuiverheden van de spieren en organen, wat resulteert in verbeterde circulatie, een heldere geest en een sterke, slanke, energetisch lichaam.

Stap 2

Neem een klasse. Een van de beste manieren om de macht yoga oefeningen te leren is om in te schrijven in een klasse. Wanneer onder leiding van een ervaren docent, studenten leren om de poses uit te voeren op een veilige en passende wijze en zijn ook in staat om de vele voordelen van yoga plukken, buiten het fysieke. Wanneer deze volledig omsloten, yoga kan zijn leven veranderen, het veranderen van de manier waarop een persoon zich bezig met hun wereld door te laten zien hoe ze hun geest en hun lichaam te controleren.

Stap 3

Winkel voor yoga dvd's. De populariteit van yoga, in zijn vele vormen, had geleid tot een grote toename van het aantal van goede kwaliteit instructie yoga dvd's op de markt. Als je een beginner bent, kan het verstandig zijn om te zoeken naar dvd's die ofwel zijn afgestemd vooral voor degenen die nieuw zijn yoga of die instructie voor de verschillende niveaus van ervaring aan te bieden. Een snelle internet zoeken kan u helpen om die goed zijn de beoordelingen van gasten, die u helpen om te voorkomen dat het gooien van je geld weg door de aankoop van een oefening dvd die slecht ofwel gemaakt of op andere wijze lage kwaliteit vinden.

Stap 4

Winkel voor yoga dvd's. Maak een wandeling door een boekhandel.
Winkel voor yoga dvd's. Maak een wandeling door een boekhandel.

Maak een wandeling door een boekhandel. Er zijn een aantal goede boeken over yoga, vaak met gedetailleerde schetsen of duidelijke foto's om u te helpen goed de poses uit te voeren. Kijk voor boeken die een ruime commentaar en dat aanbod tips voor het oogsten van de vele voordelen van het beoefenen van yoga op te nemen.

Stap 5

Oefening baart kunst. Zoals met alle dingen, hoe meer tijd en energie die u te wijden aan het leren en oefenen power yoga, hoe beter je zal doen. Het kan even duren voordat de kracht en uithoudingsvermogen die nodig zijn om Ashtanga workouts te voltooien bouwen, vooral als je uit vorm, maar als je houd het op, je zult al snel merken dat je gevoel sterker, rustiger en gezonder dan ooit tevoren !