E2h

Gebruik roeien fitnessapparaten: techniek en training

De voordelen van een goede uitrusting gebruik

Een indoor roeimachine biedt een grote full-body workout die tonen spieren en verbrandt vet.

Hier zullen we gaan over de fundamentele kenmerken van de gemiddelde roeimachine, wat een goede roeien stijl bestaat uit, en sommige gadgets die kan worden toegevoegd voor extra voordelen. Hier is hoe te gebruik maken van deze oefening machines:

 1. Nodige aanpassingen en GRIP Een van de eerste dingen die je zult doen bij het ​​gebruik van een roeimachine is pas de voet bandjes. Zorg ervoor dat uw hiel comfortabel rust tegen de basis van het voetpedaal en de band is beveiligd. U kunt in de verleiding om op blote voeten gaan, maar de druk van het roeien zal dit een ongemakkelijke keuze voor de zolen van je voeten. Neem de extra minuut om lace up van een paar sneakers.

  Als een beginner, moet de weerstand van uw roeier worden vastgesteld op een laag niveau. Het instellen van een te hoge weerstand zal ertoe leiden dat uw bovenlichaam spieren te vermoeien sneller. Waarom snij je aërobe training kort? Sla de zware weerstand voor je gewicht training routine.

  Gebruik roeien fitnessapparaten: techniek en training. Nodige aanpassingen en GRIP.
  Gebruik roeien fitnessapparaten: techniek en training. Nodige aanpassingen en GRIP.

  Een goede roeigreep is er een die is stevig, maar ontspannen. Een grip die te strak zal ertoe leiden dat uw onderarmen en handen om vermoeidheid sneller. Uw grip kan worden bovenhandse of onderhandse, en het wisselen tussen de twee tijdens een lange training zal arm vermoeidheid afnemen.

 2. PROPER lichaam mechanica Uw roeitechniek tijdens het gebruik van een roeimachine is belangrijk, net als bij elke andere oefening. In het bijzonder, een roeimachine gebruiker met een slechte vorm is een verhoogd risico op rugklachten. Om te voorkomen dat uw rug te belasten, in de eerste plaats gebruik maken van uw been-en heupspieren. Niet overwelven je terug als je klaar bent met elke slag. Zit rechtop en buig naar voren op de heupen. Uw ellebogen moeten blijven dicht bij je lichaam bij het trekken van de riemen of handgrepen.

  Er zijn drie belangrijke fasen van het roeien opleiding: de vangst, de macht beroerte, en het herstel. De vangst fase positie is wanneer je naar voren komen op de roeier. Uw knieën zijn gebogen en tegen je borst. Uw bovenlichaam is iets naar voren leunt met behoud van een goede houding. Dat wil zeggen dat je rug niet gebogen over en je hoofd omhoog is.

  De kracht beroerte is wanneer u op tegen de voetpedalen en verbreed uw benen terwijl het brengen van uw handen om uw bovenbuik gebied. Adem uit terwijl je dit doet. Bij volledige extensie, achterover leunen een beetje voor maximaal voordeel. Vermijd achterover leunend te ver, dat wel. Overkoepelende brengt u een verhoogd risico op rugklachten.

  De herstelfase houdt simpelweg strekken je armen, de knieën te buigen, en het brengen van je lichaam weer naar voren. Een succesvolle roeier combineert drie van deze fasen in elkaar over. Vermijd plotse bewegingen.

 3. Toeters en bellen Geweldig! Je hebt beheerst de mechanica van de machine roeien, zowel elektronisch en biologisch. Er zijn allerlei leuke dingen te hechten aan uw roeitoestel. Sommige roeien apparatuur aanvullingen zijn puur voor comfort, zoals een opgevulde zitting. Andere add-ons zijn voor de veiligheid, zoals een draadloze hartslagmeter die gegevens aan het LCD-scherm stuurt.

  Als u liever ervaart realistisch water roeien, dan is een glijbaan is voor jou. Dit platform wordt geplaatst onder uw roeitoestel en bootst de bewegingen van het water als een buitenzwembad roeier zou voelen.

De voordelen van een goede uitrusting gebruik. PROPER lichaam mechanica.
De voordelen van een goede uitrusting gebruik. PROPER lichaam mechanica.

U kunt ook kopen een dekmantel voor uw indoor roeier, maar ik zou geen moeite met het. Een beter alternatief is om uw machine te gebruiken voor fitnesstraining op een regelmatige basis om de voorkomen stofophoping. Dus, waar wacht je nog op? Nu dat je de voordelen van weten roeimachines , riem jezelf in en begin op weg naar een beter lichaam.