E2h

De beste manier om te absorberen vitamine D - supplementen

Als u het nemen van een vitamine D-supplement

Als u het nemen van een vitamine D-supplement, zijn er een paar dingen die je moet weten, zodat u de optimale resultaten van uw vitamine te krijgen. Om te beginnen, moet u altijd uw vitamine D-supplement met een calcium supplement. Vitamine D is essentieel voor de opname van calcium in je lichaam. Het nemen van de twee vitamines samen verhoogt de absorptiesnelheid.

  • Als u het nemen van een supplement moet je voorzichtig zijn om geen minerale olie gebaseerde producten te nemen op hetzelfde moment. Minerale olie passeert de vitamine dwars door uw systeem zonder enig voordeel.
  • Nooit een overdosis vitamine D! De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 400 IE per dag. Als u krijgt vitamine D uit een andere bron, zoals voedsel of lange blootstelling aan natuurlijk zonlicht, moet u verminderen uw inname van deze vitamine. Vitamine D is zeer belangrijk, maar het kan giftig zijn als je de inname te veel van de vitamine.
  • Veel voedingsmiddelen zoals eigeel en vele greens zijn een goede bron voor deze vitamine. Zalm is een andere grote natuurlijke bron voor deze vitamine evenals veel visolie-producten. Als u het nemen van een visolie-supplement zorg ervoor dat je het vitamine D gehalte te controleren voordat u extra bedragen.
  • Als je in staat bent om tijd te besteden in de zon een paar keer per week zul je direct vitamine D te absorberen uit natuurlijk zonlicht. Het is moeilijker voor u om met zon scherm te absorberen op. Een paar minuten hier en daar zonder bescherming tegen zonnebrand impuls zal geven uw vitamine absorptie niveaus.

De beste manier om te absorberen vitamine D - supplementen. Nooit een overdosis vitamine d! de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 400 IE per dag.
De beste manier om te absorberen vitamine D - supplementen. Nooit een overdosis vitamine d! de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 400 IE per dag.

Vitamine D is essentieel voor de schildklier-functie en de absorptie en het gebruik van calcium in het lichaam. Een gebrek aan vitamine dit zal resulteren in vele ziekten die gemakkelijk kan worden vermeden. Een ander ding om te overwegen is de verschillende soorten medicijnen die u momenteel mogelijk gebruikt. Diuretica en sommige andere geneesmiddelen zal afnemen uw vitamine D-niveaus en ertoe leiden dat u onnodige schade. Moet u overleggen met uw arts over elke vitamine problemen die kunnen worden veroorzaakt door de medicatie die u momenteel gebruikt.

Als je veel antacida voor maagklachten kunt u ook behoefte hebben aan extra vitamine D-suppletie. Mensen die lijden aan gastro-intestinale problemen als putten als sommige mensen met galblaas problemen hebben vaak een laag niveau van vitamine D in hun systeem. Je zou kunnen overwegen aanvulling van de vitamine als uw arts het eens met dit plan van aanpak.

Neem uw vitamine D-supplement met uw calcium in de ochtend

Neem uw vitamine D-supplement met uw calcium in de ochtend, bij voorkeur nadat u een weinig te eten hadden. Hoewel het zelden voor dat deze aanvulling op uw maag van streek, het is altijd beter dan genezen. Als u het nemen van eventuele andere supplementen die u zou kunnen overwegen spreiding ervan in de loop van uw ontbijt te zorgen voor een superieure absorptie en maximale effecten.