E2h

Behandel orale herpes

Orale herpes is een besmettelijke infectie wordt gekenmerkt door pijnlijke letsels in de mond, het tandvlees, de tong en de binnenkant van je wangen. Het herpes simplex virus-1 (HSV-1) is verantwoordelijk voor deze zweertjes, terwijl herpes simplex virus-2 genitale herpes. Kan worden overgedragen via besmet speeksel en slijmvliezen. Orale herpes komt uit dezelfde familie van virussen, samen met waterpokken en mazelen. Deze ziekte kan invloed hebben op iedereen, vooral kinderen 1-2 jaar en ouder.

De ziekte gaat door drie stadia

Behandel orale herpes. Specifieke antivirale middelen.
Behandel orale herpes. Specifieke antivirale middelen.

De ziekte gaat door drie stadia. De eerste is de primaire infectie. Dit is waar de HSV-1 virus komt de huid en vermenigvuldigt. Huidletsels meestal kenmerkend voor deze fase. Maar de meeste van de tijd, kan het onopgemerkt, omdat het niet enkel de symptomen. Wachttijd zou dan volgen. Hier slaat het virus de massa van zenuwweefsels bekend als de dorsale wortel. Zij zullen reproduceren en gaan slapende. Veroorzaakt door stressvolle omstandigheden, zouden ze al snel terug te komen en vallen in de laatste fase, die Terugkeerpatroon.

Het is heel gemakkelijk te behandelen orale herpes. Het is niet zo alarmerend als andere vormen van herpes. Hier zijn de manieren om te behandelen:

Specifieke antivirale middelen. Orale acyclovic (Zovirax) kunnen worden genomen in pil-vorm of actuele crèmes. Dit geneesmiddel kan voorkomen dat de replicatie van het virus. Valacyclocir (Valtrex) en Famciclovir (Famvir) zijn zowel mondeling pillen die op dezelfde manier werken. Zoals vermeld, acyclovir (Zovirax) een actueel oplossing die moet elke 2 uur worden toegepast gedurende 4 opeenvolgende dagen. Penciclovir (Denavir) helpt kalmeren de mondelinge zweren sneller en vermindert de pijn. Docosanolcrème (Abreva) is een FDA goedgekeurde geneesmiddelen die moet 5 keer per dag worden vooral toegepast bij het begin van pijn.

De ziekte gaat door drie stadia. Over-the-counter medicijnen.
De ziekte gaat door drie stadia. Over-the-counter medicijnen.

Over-the-counter medicijnen. Anesthetica zoals Anbesol gel, blister lip zalf, campho-phenique, Herepecin-L, Viractin en Zillactin kan ook worden genomen om de jeuk te stoppen op het gezwollen gebied. Kinderen zijn niet geadviseerd om neemt aspirine, dus een dosis van Paracetamol kan worden vervangen.

Symptomatische verlichting van orale herpes

  • Vermijd het aanraken van de zweren.
  • Zich te onthouden van zoenen en seks.
  • Eet alleen zacht en zacht voedsel en kauw langzaam.
  • Was uw handen zo vaak mogelijk.
  • Breng maïzena of soortgelijk product op het getroffen gebied om te voorkomen dat er krassen.
  • Zet ijs packs op het getroffen gebied om de zwelling te verminderen.
  • Neem aspirine om de pijn te stoppen.

Met de huidige medische vooruitgang

Met de huidige medische vooruitgang, kan orale herpes gemakkelijk worden behandeld. Je moet niet verwachten een overnachting wonder wel. Discipline en opoffering nog steeds het beste werken. Het belangrijkste ding in de behandeling van orale herpes is om het lichaam schoon te allen tijde. Vroege opsporing is de sleutel voor een spoedig herstel. Volg de medicijnen religieus vermeld. Geef het lichaam de rest die het verdient. Met slechts een paar dagen 'offer, kun je vrij zijn en terug te winnen je leven.