E2h

10 regels van vet verlies: leren hoe om gewicht te verliezen

Als u nodig hebt om gewicht te verliezen

Als u nodig hebt om gewicht te verliezen, je bent niet alleen. Gewichtsverlies is een miljard dollar industrie, met beroemdheden, artsen en leken alle verzilveren in op onze doelstellingen van het gewichtsverlies. Het lijkt erop dat elke dag een nieuwe rage wordt geïntroduceerd, met de belofte om mensen te helpen om vet te verliezen snel, tot zes kledingmaten vallen in zes weken, of wasbord abs garanderen in slechts enkele minuten per dag. De waarheid is, zijn er slechts tien regels van vet verlies. (Een andere grote bron voor tips is Fat Loss 4 Idiots.)

 1. Maak een realistische Weight Loss Plan
  Veel mensen falen in vet verlies
  , omdat ze onrealistische doelen. Dit kan leiden tot frustratie, die bijna onvermijdelijk leidt tot mislukking. In plaats van te zeggen: "Ik wil tot 30 kilo te verliezen," breken je doelen naar beneden in Specifiek, Meetbaar, Haalbaar, Realistisch en Tijdig (SMART) doelstellingen - zoals: "Ik zal in plaats daarvan neem de trap van de lift op het werk" en "I hebben een wandeling van 20 minuten elke dag. "

  10 regels van vet verlies: leren hoe om gewicht te verliezen. Veel mensen falen in vet verlies.
  10 regels van vet verlies: leren hoe om gewicht te verliezen. Veel mensen falen in vet verlies.

  Met het oog op de gezondste gewicht voor jezelf, gebruik dan een BMI calculator of een BMI grafiek om te bepalen wat uw gewicht zou moeten zijn. BMI staat voor Body Mass Index, en u kunt online vinden BMI rekenmachines. Beter nog, bezoek uw zorgverlener en vraag hem of haar voor hun deskundige mening over wat je gezondste gewicht en het percentage lichaamsvet zou moeten zijn. Het is meestal alleen gezond om overal te verliezen van een half pond tot twee pond per week gemiddeld tot u uw doel bereikt, er is niet zoiets als een snelle gewichtsverlies.

 2. Oefening Portion Control
  Hoewel het lijkt eenvoudig genoeg
  , het eten van de juiste hoeveelheid voedsel is de sleutel tot vet verlies. Controleer de portiegrootte van alle van het voedsel dat je eet, je kunt worden verrast om de ware hoeveelheid van wat je zou moeten eten leren. Het is een goed idee om een ​​levensmiddel schaal te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw portiegroottes zijn hetzelfde als de aanbevolen portie.
 3. Maak gezond eten keuzes
  Niet alleen heb je nodig om de juiste hoeveelheid voedsel te eten
  , maar je moet ook de juiste voeding te eten. Bijvoorbeeld, eiwitten laat je gevoel volledige langer, terwijl de eenvoudige suikers beide bijdragen lege calorieën, maar daadwerkelijk kan leiden tot u te worden hongeriger. Fruit, groenten, volle granen, en mager vlees zijn allemaal geweldig gezond eten opties. Leer welke voedingsmiddelen zijn gezondste en voorraad uw kasten met deze.
 4. Drink niet lege calorieën
  Het is gemakkelijk om te vergeten dat veel dranken gevuld met lege
  , zoete calorieën, maar drankjes die rijk zijn aan calorieën grote schade aanrichten op de dieter. Probeer aan de stok met dranken die zijn laag in calorieën en vet, als water. Volle melk en zelfs de meeste sappen kunnen zeer hoog in calorieën zijn zonder veel voordeel opgedaan - en soda en veel koffie drinken zijn zelfs nog erger. Drinkwater is het beste, en als je gehydrateerd te blijven, zult u niet het gevoel honger. We verwarren vaak dorst naar honger.
 5. Leer hoe te om voeding etiketten te lezen
  Vóór de aankoop van voedsel
  , lees de etiketten zorgvuldig. Misschien vindt u dat items die worden aangeduid als "vetvrij" zijn zeer hoog in calorieën, of dat onderdelen die als "lage calorie" bevatten veel vet. Zorg ervoor dat u precies weet wat het is dat u koopt.
 6. Meer bewegen
  Het is makkelijker gezegd dan gedaan
  , maar zelfs twintig minuten per dag van de oefening zal u helpen om vet te verliezen. Cardio-oefening, oefeningen die uw hartslag zoals hardlopen of fietsen te verhogen, zijn een geweldige plek om te beginnen. Het is belangrijk om krachttraining, omdat het opbouwen van spieren en vetvrije massa helpt u om calorieën te verbranden efficiënter. De voordelen van meer lichaamsbeweging zijn bijna eindeloos, in aanvulling op het verliezen van vet, het helpt je beter slapen, voelen zich minder gestrest, en voelen zich minder honger.
 7. Get Enough Slaap
  Zorg ervoor dat je minstens acht uur slaap per nacht. Degenen die slapen minder uren hebben aangetoond dat veel meer moeite in het verliezen van gewicht.
 8. Zoek Fitness Ondersteuning
  Probeer niet om gewicht te verliezen in een vacuüm: of u deelnemen aan een formeel gewichtsverlies groep of vragen de steun van vrienden of familieleden, zorg ervoor dat je een team van mensen die u terecht kunt met uw vet verlies ellende. Het belangrijkste is, zorg ervoor dat deze mensen zullen u te ondersteunen - laat niemand u te overtuigen om de cheesecake te bestellen of uw dagelijkse wandeling van 20 minuten overslaan.
 9. Wees lief voor jezelf
  We maken allemaal fouten
  , en wanneer het proberen om gewicht te verliezen, de fouten kunnen er in overvloed. Geef niet op, omdat je struikelde een, twee, of zelfs tien keer. Herinner jezelf van je uiteindelijke doel, en ga verder met uw plan van het gewichtsverlies.
 10. Geef niet op
  De belangrijkste regel van alles is dat je alleen kan slagen als je blijft proberen
  . Gewichtsverlies en het verliezen van vet zijn doelstellingen op lange termijn - elke dag brengt meer mogelijkheden om gezonde keuzes te maken. Lees het gewichtsverlies succesverhalen om gemotiveerd te blijven. Je kunt het!